keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Päivän kuva

Yritin Facebookissa katsoa käyttäjän Fred fanisivuilla olevaa videopätkää..., mutta --no -eiköhän anneta kuvan puhua puolestaan. -Kait sit on matkustettava Yhdysvaltoihin jotta voi katsoa kyseisen videon :D...

Päivän makee kuva

Tosiaan -päivän makee kuva on Metro-lehti aiheinen tänään ja kuva on eilisen Metro-lehden..., sivun 2 lukijan ottama kuva jossa voi bongata minut seisoskelemassa yleisössä. -Mikäli löytyy käteen jostain eilinen lehti voi katsoa tarkemmin..., mutta oheisesta kuvasta voi katsoa mihin olen merkannut itseni seisovan. -Siinä nuolet osoittaa valkotakkista hahmoa -se valkotakkinen hahmo olen minä. -Tontsa oli seurassani seuraamassa tapahtumaa..., mutta on hädintuskin erotettavissa kuvassa. -Siinä vieressäni pitäisi seistä.

Päivän "Leffa hahmot" pilanimi

Enpä nyt muokannut tuon kummempaa kuvaa tähän MatoApinan ekaan -"leffa hahmot" -pilanimeen..., mutta toi nyt saanee kelvata. -Ekassa -"leffa hahmot" pilanimessä pilanimen saavat Ghostbusters leffan hahmot. -Toisin kuten perinteisissä päivän pilanimissä pilanimet tulevat pelkästään ilman niihin johdattelevaa vitsiä listana tähän alas. -Tämä kulkee kuitenkin samalla labelilla kuin muut pilanimet --mitään -Päivän "leffa hahmot" pilanimet -labelia kannattaa nyt tuskin mennä erikseen teettämään. -Mutta ei muuta kuin itse pilanimiin.
...

Peter Venkman...................................................Pooper Wankman
Ray Stantz..........................................................Gay Stunts
Egon Spengler....................................................Ego Spender
Winston Zeddmore...........................................Windows Webwhore
Janine Melnitz...................................................Janine Smell-nutz
Dana Barrett.......................................................Dana Bored
Louis Tully...........................................................Louis Pälli

Pilanimi uudistus

Voisin tehdä pienen uudistuksen päivän pilanimiin. -Ei pelkästään enää pilanimiä pelkille elokuville -vaan elokuvan roolihahmoille. -Esimerkkinä mainittakoon kuvan Brokeback Mountain parodian hahmojen Ennis Del Mar ja Jack Twistin pilanimet Mad-lehden parodiassa -Barebutt Mountain: -Emmis Dul Mar ja Jock Twitt. -Elokuva ja sen hahmot on jo mielessä mistä voisin tehdä nämä pilanimet -tartee vain muokata kuva oheen..., mutta se homma sitten illan leffan jälkeen -kuin myös makee kuva jota varten yhä latauksessa mokomat patterit.

Metro makee kuva coming soon!


Metro-lehti aiheinen makee kuva tosiaan tulossa ihan tän päivän aikana -kohta jossain vaiheessa -kunhan olen saanut patterit ladattua sigikameraa varten. -Voin tässä jo hieman vihjaista että kyseinen makee kuva on eilisestä Metro-lehdestä lukijan ottama kuva sivulta 2. -Mutta kunhan patterit on vaan ladannu loppuun pääsen sitten itse ottamaan kuvan tästä lukijan ottamasta kuvasta. -Ihan kohta..., ihan kohta.

Kuin kaksi marjaa

Haha :DD...!!!111 -Tollanen löytyi kun selasin googlehakua -"Esa a" -hakusanalla. -Kuin kaksi marjaa kuva jossa Esa A. ja Butt-head. -Kyllä jotain pientä yhdennäköisyyttä löytyy.

Miehen puolikkaat

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa...?
...
Uusi tuttavuus. Alan ja Charlie törmäävät hurmaavaan naiseen, joka tarvitsee väliaikaista yöpaikkaa. Saman tien alkaa veljesten kamppailu neidon suosiosta. Vierailevana tähtenä Dharma & Greg -komediasarjasta tuttu Jenna Elfman! Tarina jatkuu ensi jaksossa.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Odotan innolla.