perjantai 8. huhtikuuta 2011

Limitless julisteessa joku emäs kusahdus (???)

Klikkasin Limitless leffan julistetta isommaksi ja huomasin että nuo kuvassa keltaisella rajatut tekstit on ihan päin helvettiä. -Kaikki nimet mitä siinä lukee on joitain ihan ihme nimiä -esim. leffan ohjaaja on joku Bmcvnof  Ohrushj (???). -V|ttu se ei ole edes mikään nimi vaan ihan ku joku elukka olis kävelly näppiksen päältä. -Kuitenki muuten ihan oikea juliste -muut tiedot ihan OK -kuten pitääkin.

Päivän leffamusa

Perjantain leffamusana kuullaan Jerry Goldsmithin säveltämä mainio tunnusmusiikki elokuvalle -Gremlins -Riiviöt. -Enjoy U little gremlins.
...

Perjantain ensi-illat Nro 5

Red Riding Hood

Muista MatoApinan jäsenistä en tiedä..., mutta minua (Hulk) tämä leffa vetää puoleensa. -Tykkään fantasialeffoista ja tykkään kauhuleffoista -ja tässä on sitä molempia. -Ja vieläpä kiehtovilla näyttelijöillä ladattu -etenkin Gary Oldman. -Eiköhän tähän ainakin mene sitten yksi Hullut Päivät sarjalippu...?

Perjantain ensi-illat Nro 4

Limitless

Vihdoinkin sieltä paskan alta alkaa paljastumaan sitä kultaa. -Tässä nimittäin leffa joka kiinnostaa jopa nähdä. -Ja totta kai se on rakastamastani jenkkilästä -but of course. -Tästä taisikin olla puhetta että mentäisiin MatoApina tiimillä tota kattomaan. -No sehän sopii aivan mainiosti. -I guess we have a date.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Océans

Paskavyöry senku jatkuu. -Tälläkertaa kuitenkin ehkä aivan pikkiriikkisen mielenkiintoa löytyy..., mutta ei riittävästi että tuhlaisin yhden sarjalipuistani siihen. -Luontodokumentit ovat kyllä kiinnostavia -vielä asuessani vanhempien luona -oli ihan perinne katsoa lauantaisin Avara luonto ennen saunaan menoa. -Mutta ihan teattereihin asti en ehkä raahautuisi mitään tunnin mittäista eläinshowta katsomaan. -Yhden olen jo nähnyt -ja se riitti minulle. -Silloinkin kävin heti seuraavassa näytöksessä katsomassa korvikeleffana hieman minulle sopivamman leffan. -Mutta tälle kyllä -"ei kiitos" -leffateattereihin..., mutta sitten DVD:ltä nähtynä -ei tosin omana kappaleena -kelpaa kyllä katsoa.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Justin Beaber: Never Say Never

Kovasti suosimastani jenkkilästä tuppaa tulemaan myös paikoin paskaa -ja tämä leffa on sitä itseään. -Siis holy shit -joku dokumenttifilmi Justin Beaberistä :|...:/...:x...:o... -Never say never -paitsi jos tätä pyydetään katsomaan -silloin todellakin saa sanoa -"never". -Elikkä Hjoops. -"Ei kiitos" -kajahtaa tällekin pätkälle.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Elma ja Liisa

Paskalla aloitetaan. -Ja vieläpä oikein emäksisellä megatortulla. -Siis älkää sanoko että tämä on joku kotimainen versio Ridley Scottin klassikosta -Thelma ja Louise. -Ainakin nimi rimmaa v|tun näpsäkästi -ja että vielä roadmovie missä kaksi vanhaa kaverusta lähtee tien päälle ja kokee matkalla kaikkee paskaa. -Ei voi muuta todeta kuin -"ei kiitos" -ja etiä päin.

Gold lighter than shit in perjantai's ensi-illat today

Paskan arvo kalliimpi kuin kullan...?? -No ei sentäs -vaan toi viittaa taas perjantain ensi-iltaleffoihin. -Paska edustaa niitä -"ei kiitos" -leffoja -ja kulta edustaa niitä mielenkiintoisia. -Paskaa on siis selvästi enemmän luvassa. -Ei muuta kuin ottamaan selvää mitä on tarjolla.