torstai 8. marraskuuta 2007

Törkyä on luvassa kohtapuolin =)...


Joo kohta alkaa torstain TUTTU ja TURVALLINEN törkyputki =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kuten Hulkki blogasikin, niin South Parkissa olis luvassa (Kausi 9, jakso 7/14) Standup-pulmaa :), hemmetin hauskaa sellaista =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo muista töryissä (:p... :D) onkin sitten luvassa tämmöistä =), aloittaen Häiritsevästä tekijästä (ekana kun se tulee :p...)!

Kausi 1, jakso x/14:
Tässä jaksossa kilpailijoita häiritään pyykkipojilla, naku-urheilulla ja pissakisalla. Voittaja saa jälleen kyseenalaisen kunnian räjäytellä palkintojaan.


Joo hyvältä kuulostaa =), paitsi pelkkä "kausi 1" :'(, taaskaan ei jakseta (niin mä ainakaan) tutkia mikä jakso olis kyseessä :ashamed:, mutta joku se 1-14 väliltä :saint: (vai menikö jo ykkös jakso :/... :'(... :D), joopS :p.... :D! No seuraavan ohjelmat jakson sentään tiedän B), eli Viva La Bamia kehiin =)...

Kausi 3, jakso 3/8:
Fort Knoxville. Johnny Knoxville tulee yllätysvierailulle pahat mielessään.


Joo hemmetin hyvältä kuulostaa =), mikäs sen kivempaa kun että Johnny menee "vähän" kiusaa Bamia =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli...

Törkyä luvassa -kuva!


...*köhi* pystyssä odottamaan noiden alkamista =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Töihin piti klo 06:00 ehtiä :o...:x...:/

Joops. Jäi Heroesit katsomatta ku piti eilen ehtiä työharjoitteluun klo 06:00. -Tai niin aikaseen kuin ehtii -sovittiin pomon kanssa. Eka bussi nimittäin tulee vasta joskus klo 05:45 tai jotain, ja siinähän ei tismalleen kuudeksi ehdi lainkaan. Matkaa kuitenkin on jonkin verran. -No, mutta herätys on kuitenkin aikanen ja siksi jouduin jättämään ohjelmat katsomatta. -On myös toinenkin syy. Siitä oma blogauksensa.
...

EDIT. Antaa olla erillisen blogauksen. Voin sen tässäkin sanoa. Menimme siis ilta seiskalta eilen sukuloimaan Myyrmäkeen, Vantaalle ja lähdimme juuri ohjelmien..., -ohjelman (Heroes) alkaessa. -Joops. Että sellanen huomio.

Heroesissa eilen!


Kausi 1, jakso 4/23: Törmäyskurssilla. Kovia kokenut Claire järkyttyy herätessään todella synkästä paikasta. Peter törmää Mohinderiin yrittäessään etsiä vastauksia kysymyksiinsä, ja he päättävät jatkaa etsintää yhdessä. Niki ja Nathan kohtaavat Las Vegasin yössä.
...
Blogaan erikseen syyn, miksi jouduin eilen jättämään tämän eilisen jakson väliin :'(.

Päivän typy

Typylle tuli vapautunut fiilis, kun pääsi eroon Tiltin sensuuripalkista ja tilakin laajeni. -Nyt ei sit muuta kuin *kröhöm*. -Joops.

LOSTissa tänään


Kausi 3, jakso: 13/22: Mies Tallahasseesta. Katen ja Jackin jälleennäkemistä varjostaa jo tehty sopimus.
...
No voi itku. Hyvältä kuulostaa ja näkemättä jää :'( -kiitos aikasen herätyksen :|...:/.

Illan South Park ja siihen liittyvä pyyntö


Kausi 9, jakso 7/14:Standup-pulma. Jimmy alkaa saada kiusallisia erektioita, jotka saavat hänet luopumaan jopa koulun kykykilpailuun osallistumisesta. Butters kuitenkin kertoo keinon, jolla homma voisi hoitua.
...

Ei vitsi, että kuulostaakin hauskalta :D. -Mutta katsomatta jää sillä huomenna on taas herätys aikaseen. -Eli pyyntöni kuuluu; -voiko jompikumpi taas kerran ottaa ohjelman talteen. Matsku otti viimeksi ja toikin nauhoituksen mentyämme katsomaan Shoot 'Em Up. -Pitää palauttaa nauha joku kerta. -Voisko Tontsa sit vaikka tälläkertaa?

Huomenna klo 18:00 muistotilaisuus

Huomenna tosiaan muistotilaisuus Jokelan uhreille klo 18:00, jolloin sytytetään muistokynttilä keittiön ikkunalaudalle.