tiistai 8. heinäkuuta 2014

Uusi blogi nimellä: Jurassic Blog

Joops -noita Jurassic World juttua blogauksia alkaa kertyä sen verran paljon että aattelin sitten luoda uuden blogin niitä -ja muita Jurassic Park aiheisia blogauksia varten. -Homma vaan tyssäsi siihen että punaisella laatikolla rajattu -"Luo blogi!" -painike ei tahdo vastata komentoon. -Pitikö tohon -"Osoite" -kohtaan laittaa jotain -hitto kun en nyt muista kun edellisen blogin (Jack Shiraz 2009) luomisesta on niin pitkä aika. -Auttakaa tyhmempäänne.

Jurassic World juttua

 No jopas näitä nyt tulee tiheään blogailtua näitä Jurassic World juttua blogauksia. -Niin tiheään -että taisin saada jopa pienen ideanpoikasen. -Mutta siitä sitten lisää esittelyiden jälkeen. -Uusiin lisäyksiin elokuvaan. -Ekana esittelyssä on Claire McReynolds niminen vaaleahiuksinen tyttö joka nähdään leffassa -kuten Imdb:ssä -Blonde Girl in Airport -eli blondina tyttönä lentoasemalla. -Tyttösen voi bongata mm. sellaisista leffoista kuten -Dallas Byers Club ja Grudge Match -Legendat kehässä. -Sitten seuraavaan esiteltävään.
Hän on herra nimeltä Rob Fuller -joka nähdään elokuvassa Ingen sotilaana. -Herra Fullerin voi bongata mm. sellaisista elokuvista kuten -Lento ja Escape Plan. -Tässä oli taas kaikki tältä erää. -Kohtahan MatoApinassa ei ala olla muita blogauksia kuin näitä Jurassic World juttua blogauksia tätä menoa. -Ajattelin tehdä asialle jotain. -Mitä -se selviää omassa blogauksessaan.