keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

"Huomenna" :'(... :x... :p... :D!


Joo huomiselle sitten siirtyi videot kun tänään oli menoa :saint:... :'(... :p... :D, niin ja typy piti jyystää *SYDÄN*, niin..., joopS :p... :D! No mutta :p...

Huomenna :saint:... :'(... :p... :D -(yksinkertainen :'(... :p... :D)kuva!


...huomenna sitten tulee sitä "kauhun kankeaa" (:p... :D) videota :saint:, joopS :p... :D!

Keskiviikon typy!


Joo Hulkille kun tuli menoja ja se ei tänään päässyt jyystämään (:p... :D) :'(, niin minä, Tontsa :p, paikkaan sitten tilanteen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo siihen itse asiaan eli typyyn =), pitkästä aikaa sen ollen typy jolla on "nimi" (:p... :D) :saint:, Adriana Lima nimittäin *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo sen verran moneen ton kuvaan on tässä jo törmännyt että väkisinhän ton nimi jäi jo päähän *SYDÄN*, mutta, no niihin KUNNON kuviin B), joita näyttää muutama olevankin :saint:...


Nonih, sitä/tätä minäkin *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo Adrianasta löytyy ihan näppärä (:p... :D) kokoelma kuva :saint:, vähän on vaan vaikea valita mihin keskittyis :/... :'(, mutta, no mikäpäs valitessa *SYDÄN*, joopS :p... :D!


Joo sitten löytyy myös yksittäinen kuva jossa ei tarvi valita mihin keskittyis :saint:... :p... :D, vaikka on siihen joku bimbo (:p... :D) blondi eksynyt =)... :'(... :p... :D, mutta, no eipä siihen pysty keskittämään hetkeksikään kun katse suuntaa jo Adrianaan *SYDÄN*... :'(, mutta, no mikäpäs suunnatessa :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Edit. Hups :x, no tänään onkin keskiviikko eikä tiistai :'(, mutta, no ihmekkään kun menee päivät sekasin kun typyjärjestys vaihtuu ja tommosta hottista kattelee *SYDÄN*... :'(, joopS :p... :D!


Joo sitten vielä sukunimeen :saint:... :'(... :p... :D, ois khyllä vaihdon paikka sille näin suomalaisen näkykulmasta :/... :'(, joku limainen lima :|... :'(... :p... :D, joten, no mun kanssa vaan naimisiin niin *SYDÄN*..., FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeee :D!