perjantai 5. toukokuuta 2023

Blogaukset "huomiselle"

Nyt meni päivän leffan kanssa niin myöhään etten kerkiä tänään enää blogata päivän ruoka/-juoma/-jälkiruoka/-leffa blogauksia joten joudun blogaamaan ne huomenna ajastetusti. Mikäs siinä  - kertyypähän blogauksia. 

Päivän leffa + poster + trailer (by Tontsa)

Joo, tämä tuli sitten käytyä katsomassa - kuten Hulk blogasi... Olihan tämä ihan hupaisa, tai noh... hyvä! 😊 Niin ja hupaisa samalla, läppää khyllä riitti 😇

Guardians of the Galaxy Volume 3 (2023)

🌟🌟🌟½

Mutta yksi paha typeryys tässä oli, eli se - että, pahis tapettiin/päihitettiin aivan liian helposti!? 😡😡 Eikä edes mitenkään erikoisesti, ihan perus tappelulla vaan... 😨😨 Khyllä petyin, ja pahasti! 😰😰 Senhän (pahiksen) piti olla joku puolijumala, mutta sitten se voitettiin nyrkkipappelulla :huoh: No joo, siinä tappelussa oli mukana lähes/ellei kaikki hyvikset - mutta, siltikin... Eihän pelikään ole kiva, jos loppuvastus on joku ihan surkea/helppo päihittää - khyllä siinä pitää haastetta olla. Noooh, ei toi nyt niin paha 'moka' ollut - mutta, ihmettelen vaan... Eikö käsikirjoittajilla riittänyt älliä, keksiä joku 'hiAno' tapa millä pahis voitaisiin tappaa..?! En tiedä, ei kai sitten... Nyt meni vähän into trailerista, mutta... no pistetään se silti pyörimään...

Noh, khyllä toi (traileri) toi vähän 'hyvää makua' takaisin - tai vei 'paskan maun suusta', tjs shittiä :P :D Siis, olihan tämä laadukas leffa - mutta... no juuri sen takia ihmetyttää, ettei loppuun panostettu enempää... Tuliko kiire, vai..?! No mutta, ihan suositeltava leffa - voipi olla että ostan trilogia boxin B) Niin kuhan näitä ei tule enempää, veikkaan että taso alkaa laskemaan - ja kun ostaa jonku osan, niin yleensä haluaa sitten kaikki omistaa (vaikka ne olisi kuinka huonoja...)! =/ No kaikista en ole ostanut kaikkea, ekat riitää vallan mainiosti. Kuten Terminator -elokuvat, ne voisi muuten katsoa ja arvostella joku päivä - ne on ollut jostain syystä mielessä. Varmaan, kun ne on niin kovia B)

Päivän leffa + poster + extra jälkiruoka × extra EXTRA juoma

Tuli käytyä katsomassa Guardians of the Galaxy, Volume 3 team MatoApinan kanssa ja oli kyllä vauhdikas leffa. Mäiskettä kyllä riitti.
Leffamätöt oli perus Suffeli Puffi ja Pätkis pussit ja juomatkin oli vakkari Bon Aqua sitruunanmakuinen kivennäisvesi ja Dr. Pepper

Päivän jälkiruoka & TV-sarja

Tämän Hulk tosiaan ehti jo blogata... Mutta, no tämä on mun "herkku"donitsi 😇😋😁 Ihan hyvä tämä khyllä oli, vaikka ehkä vähän överi 😖 Halvemmalla olisi päässyt, kun olisi ostanut donitsin Arnold'sista (tai vaikka ihan kaupasta...), ja sitten suklaapatukan ties mistä..?! 😵 Nooooh, onhan se hyvä tukea tommosia pieniä yrityksiä/kojuja - mutta ensi kerralla taidan hakea "herkku"donitsini jostain ihan muualta... Kahvi kyytipojaksi, niin khyllä kelpaa/kelpas 😊😋

Ohjelmana pyöri The Simpsons (1989 - ), joka on... Noh, ihan hupaisa - mutta ei mikään paras... Varsinkaan nämä uudemmat jaksot, vanhat jaksot on khyllä aika kovia - ja mihin ne on tarkoitettu eli hupaisia 😇 Noh, ei mulla sen enempää ole sanottavaa - vaikka labelin (TV-sarja) khyllä laitoin 😕


Noh, voinhan mä sen aina pois ottaa - mutta... no kerran sen laitoin, niin antaa olla :saint: =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEEeeeeee :D Kai sitä voisi hahmoista jotain sanoa..?! :) No kaikkihan tietää Homerin, on se khyllä hupaisa =) :D Ja sitten on Bart B) Ei pidä tietenkään naisia unohtaa, vaikka ei niistä paljoa sanottavaa khyllä ole =/ Eli löytyy Marge ja Lisa. Sitten on noi eläimet... Ja tietenkin koko sarjan suola, eli 'vierailevat' tähdet B) Mutta, no niihin en pureudu sen enempää - ainakaan nyt, ehkä joku toinen kerta. Tai ehkä muutama; eli Barney, Mr. Burns, Comic Book GuyKrusty the ClownSideshow Bob, OttoNed Flanders yms... On khyl hupaisa sarja =) - tai... oli...

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tämänkin Hulk ehti jo blogata, mutta... No tämä on mun ateria! 😇 Ja mä olen kuvassa 😍 ou yeah..!! 😎 joopS 😋 EHEHHEEEEeeeeee 😁 Aterian nimi oli Rendang with beef, oli khyllä hyvää 😋 Tiedot (tai taas lähinnä vaan hinta) löytyvät mun toisesta blogista...


Ihan hyvä ruoka tosiaan, khyllä voi/voisi harkita että uudelleen menee :) Vielä/kerran tämä on niin lähellä (mun asuntoa...)! Hinta oli vaan vähän suolainen, mutta... no ei ihan mahdoton. Ihan hyvä paikka oli (ja kotiin syötäväksi voisi toki viedä ruuat...)! =)

Jälkiruokien ostoa

Hulk tämän jo blogasikin 😇 Eli Kampissa tavattiin ensiksi, ja päätettiin - kun huomattiin tämä paikka - että ostetaan jälkiruoka donitsit 😋 Tai sanoisiko "herkku"donitsit, aikamoisia möhkäleitä tuolla oli khyllä myynnissä 😍😎 Ja näille löytyi tietenkin sitä hintaakin, mutta... no pitää sitä välillä sijoittaa... 😊 Mun toisesta blogista löytyy tiedot (tai hinta lähinnä...)! Mitä mieltä olin?


No se selviää erillisessä blogauksessa :saint: =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEEEeeeee :D

Päivän jälkiruoka + makee kuva + extra juoma

Ennen Ravintola Baliin menoa treffattiin Tontsan kanssa Kampin Narinkkatorilla missä oli pystyssä kansainvälisiä ruokakojuja mm. Amerikkalaisen donitsikoju. Koju on kyllä upee näky ja täten toimiikin päivän makeena kuvana.
Donitsitkin on kyllä aika makeita - sekä maultaan että ulkonäöltään.
Siinä on minun (Hulk) ottamani donitsi - siinä on päällä pienempi donitsi ja suklaapatukka. Oli kyllä herkullinen😋.
Donitsit tuli nautittua jälkiruoaksi ravintolakäynnin jälkeen Tontsan kämpillä missä tuli juotua myös kahvia.

Päivän juoma + taidekuva

Ruoan jälkeen tuli otettua kuppi teetä ja nappasin siitä tollasen taidekuvan - kuvakulma on melko taiteellinen. Hienot noi kolme kuplaa - nekin lisää taiteellisuutta. 

Päivän ruoka

Tuli käytyä Tontsan kanssa testaamassa Ravintola Bali mikä on ihan kävelymatkan päässä Tontsan kämpältä. Ite tuli otettua paistettua ankkaa. En nyt muista annoksen nimeä - piti kyllä ottaa kuva ruokalistasta mutta tarjoilija kerkesi korjata sen pois ennen kuvan ottamista. Joka tapauksessa - hyvää kuitenkin oli. 

Päivän KKSA-kuva + pilanimi

Tämmönen tuli muokattua tuosta ensi-iltaleffasta Nro 3. Siitä tuli sitten...

...

Anna joen virrata....................................Anna Joen virtsata

Perjantain ensi-illat, Nro 6

Muistan sinut, Pariisi 

Annetaanpa nyt tällekin se -"ei kiitos" -leima kun ei tämäkään vaan kiinnosta.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 5

Kotiinpaluu

Aasialaiset leffat yleensä kyllä kiinnostaa..., mutta tämä vaikuttaa liian puuduttavalta. Eipä nyt kiinnosta senkään vertaa että säästäisin DVD:lle tai Blu-Raylle joten -"ei kiitos" -vaan tälle.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Enys Men

Kauhuleffat kyllä yleensä aina kiinnostaa..., mutta tämä vaikutti trailerin perusteella niin oudolta että taidan nyt ainakin jättää teattereissa näkemättä. Blu-Raytä voin harkita..., mutta vasta tarjousleffana.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Anna joen virrata

No tämä nyt ei kiinnosta tippaakaan joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle. Tästä meinasin muuten muokata päivän KKSA-kuvan mikä olisi toiminut myös päivän pilanimi blogauksena..., mutta koin sen sitten aika typeräksi joten jätin sitten tallentamatta valmiin muokkauksen. Ehkä nyt voisi sittenkin muokata tämän pilakuvan. Hoidetaan eka nämä ensi-illat pois alta.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Love Again

Tätä en nyt yksin menisi katsomaan..., mutta tätä voin ehdottaa kyllä hyvälle ystävälleni🥰 jonka kanssa on aikaisemminkin tullut käytyä katsomassa romanttisia komedioita. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Guardians of the Galaxy, Volume 3

Tätä on sitten tarkoitus mennä tänään MatoApina tiimillä katsomaan. Säästän jotain myös päivän leffa blogaukseen.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään tuli ensi-iltaan leffa mikä myös tänään mennään koko MatoApina tiimin voimin katsomaan. Mikä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
  • Perjantain ensi-illat, Nro 5
  • Perjantain ensi-illat, Nro 6

Happy Birthday following actors and one musician

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista A Fish Called Wanda ja Fierce Creatures tuttu Michael Palin täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Skyfall elokuvan tunnarista vastaava muusikko Adele täyttää tänään 35-vuotta. Elokuvista Hot Tub Time Machine ja A Thousand Words tuttu Clark Duke täyttää tänään 38-vuotta. Elokuvista The Iron Lady ja The Hitman's Bodyguard tuttu Richard E. Grant täyttää tänään 66-vuotta. Indiana Jones ja Taru sormusten herrasta elokuvista tuttu John Rhys-Davies täyttää tänään 79-vuotta. Elokuvista The Terminator ja Aliens tuttu Lance Henriksen täyttää tänään 83-vuotta. Sitten vielä elokuvista Man of Steel ja Justice League tuttu Henry Cavill täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.