perjantai 18. kesäkuuta 2010

The Simpsons

Simpsoneille ei tänään kuvaa telkku.comissa joten se on merkki yhdestä asiasta. -Ei myöskään jatkoa Simpsonien tähdittämiselle -tänäänhän kuului tulla naishahmot. -Mutta se jääkööt nyt myöhemmäksi tehtäväksi. -Mitä illan jaksoon -mitäs siinä olisi tänään luvassa...?
...
Rajansa kaikella. Homer ottaa kotikaupunkinsa ohjat omiin käsiinsä, kun Springfieldin rajat suljetaan läheisestä Ogdenvillen kaupungista vyöryvän muuttovirran takia. Hän pistää pystyyn oman rajavartiolaitoksensa. Huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. SARJA JÄÄ TAUOLLE.
...
Siinä toinen merkki. -Sarja jää tauolle -samaten jää täten Simpsonit naishahmojen blogaus. -Mitä illan jaksoon -kuulostaapa kivalta -odotan innolla.

Enää yksi lippu käytettävissä

Neljä näkemisen arvoista ensi-ilta leffaa -ja enää yksi sarjalippu enää käytettävissä. -Nyt pitää sitten arpoa niiden leffojen kesken minkä niistä menen katsomaan. -En tosin tänään sillä tänään on muuta ohjelmaa..., mutta yli huomenna -sillä huomennakin on vähän huono -voisi harkita leffaa. -Brooklyn's Finest -ja Painajainen Elm Streetillä ovat vahvoilla -komediat vois melkein jopa jättää pois arvonnasta niin ainakin helpottuisi. -Mutta toisaalta ainakin jännempi jos kaikki on mukana -joten ei poisteluja. -Ja vähänkö olisi hyvä jos joku hömppäkomedia päihittäisi totisen toimintatrillerin ja verisen kauhuleffan.

Perjantain ensi-ilta Nro 4

Hot Tub Time Machine

Toinen ihan lupaavalta vaikuttava komedia -joka myöskin houkuttelisi teattereihin asti. -Mutta nyt siihen pulmaan -vai pitäisikö se säästää ihan omaan blogaukseensa...? -Niin tehkäämme.

Perjantain ensi-ilta Nro 3

Youth in Revolt

Hupaisalta vaikuttava komedia -ainakin trailerin perusteella vaikutti tosi lupaavalta. -Eli kiinnostaisi ihan teattereihin asti. -Mutta... Pulma on pian ratkeamaisillaan -enää yksi ensi-ilta leffa -sitten päästään siihen pulmaan.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

A Nightmare on Elm Street

Painajainen Elm Streetillä uusintafilmatisointi kiinnostaa myös TODellakin nähdä teattereissa..., mutta tän pienoisen pulman takia saattaa jäädä näkemättä mikäli ei osu kohdalle (???). -Selvittely jatkuu -ei muuta kuin seuraavaan ensi-iltaan.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Brooklyn's Finest

Training Day ohjaajalta jälleen väkevä poliisijännäri joka vilisee hyviä näyttelijöitä..., mm. Training Day leffasta tuttu -Ethan Hawke, Richard Gere, Don Cheadle -ja pitkästä aikaan valkokankaalla esiintyvä -Wesley Snipes. -TODellakin kiinnostaa nähdä..., mutta pienoinen pulma tässä edessä. -Se selvinnee muissa ensi-ilta leffojen esittelyiden ohessa.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 8. alkulohkopäivä

Tänään pelataan yksi D-lohkon ottelu:


Sekä kaksi C-lohkon ottelua:

SLOVENIA
YHDYSVALLAT

ja


Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Itse päädyin pitkän pohdiskelun jälkeen Saksaan, Sloveniaan ja Algeriaan :p! Aikaa on 26. päivään saakka.