tiistai 2. maaliskuuta 2010

Hyvänyön blogaus

Taas aika kierrättää vanhaa tuttua tyynyllä koisivaa Karvista hyvänyön blogauksessa. -Tää taitaa olla blogissamme eniten esiintynyt kuva -ainakin vanhassa Tiltin blogissa se oli useaankin otteeseen käytössä. -Täällä bloggerissa se on ollut ainakin muistaakseni kahdesti tämän kerran lisäksi käytössä. -Nyt sitten jälleen kerran uinuvan Karvisen saattelemana toivotan teille hyvät yöt -elikkä ei muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Päivän kuva

Ehhehee-ahhahaa...!!!!!!!11111 --LOLz :D.. -Hjoops.. -Aika läppä Hulk aiheinen kuva löytyi. -Ei -hahahahahahahahahahaaaaaaaa..., ei voi olla noin hauska --eikä kyllä olekkaan..., mutta tekstin saamiseksi pitää nyt hieman vale repeillä kuvalle. -No on toi nyt silleen ihan hauska..., mutta ei ihan repeämisen arvoinen. -Sopii kyllä päivän kuvaksi kuitenkin. -Joo-o..., eiköhän sitä kohta nukkumaan --hieman väsähtänyttä tekstiä. -Hjoops.

Päivän typy

Vaikka onkin pureskellut kynnet niin jostain syystä ton paidan raapiminen tohon kuntoon oli lasten leikkiä. -Kai sitä kiimaisena tulee sitten niin elukaksi että saa tehtyä vaikka mitä ihme temppuja saadakseen typyltä vaatteet yltä.

Päivän video

Siinä on näkemisen arvoinen leffa. -Mainion poliisileffan -Training Day -ohjaajalta toisenlainen poliisileffa -tälläkertaa tapahtumat sijoittuvat Brooklyniin. -Leffassa vilisee tuttuja nimiä, mm. Training Day leffasta tuttu Ethan Hawke -sitten on Richard Gere ja Don Cheadle -sekä Wesley Snipes -pitkästä aikaan kunnon elokuvassa eikä missään suoraan DVD levitykseen päätyvässä B-luokan toimintapökäleessä. -Mutta olkaapas hyvät..., tässä elokuvan traileri...
...

Brooklyn's Finest


Päivän "lapsuuden lelut" makee kuva

Toinen Master of the Universe lelu joka löytyy jostain sieltä lelulaatikon syövereistä on tollanen koottava pahishahmo -Modulok. -Yksiä lapsuuden suosikkeja toikin.

The Simpsons/JIM: South Park

Simpsoneita pitkästä aikaan -ei ole viittinyt etsiä kuvia kun kerran telkku.comissa ei ollut saatavilla..., mutta nyt taas vaihteeksi oli -joten taas sit blogaan. -Elikkä mitäs Simpsoneissa olisi siis tänään luvassa...?
...
Hiipivä hulluus. Kun Otto on valinnut mieluummin rockin kuin tulevan morsiamensa Beckyn, Marge huomaa joutuvansa katsomaan Beckyn perään. Se on viedä häneltä järjen.
...
Ihan kivalta kuulostaa. -Entäpä sitten illan South Park..., mitäs siinä tänään...?
...


Mielikuvitusmaa, osa 1. Pojat etsivät metsästä haltijaa ja joutuvat Mielikuvitusmaahan, mutta terroristien hyökkäys saa Mielikuvitusmaan tasapainon järkkymään. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen sarja. 10. tuotantokausi.
...
Ahhahah. -Tää oli kyllä hauska jakso -uudestaan voisi kyllä katsoa. -Tosin All SP:n kautta.