lauantai 19. elokuuta 2023

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Sinäpä se jälkiruoka seisoo, vähän hämärässä - mutta, no eiköhän tosta selvää saa 😊 Mutta, kerran mä ne vielä esittelen (tekstillä) - niin eiköhän asia tule hyvin selväksi 😇 Fazer Aarrearkku (280g 2,99e) ja Cloetta Polly (with taste of chocolate, arrack, buttertoffee and vanilla) (200g 3,25e).


Ihan hyvät jälkkärit oli... =) :P Ja ne oli samalla blogausten 'jälkkärit'!? :x :x No en taida tänään enään blogata mitään, leffaakaan kun en enään jaksa katsoa =/ Mutta, noh... puuhaan mitä puuhaan - mutta blogata en tuskin enään aio, eli huomisiin! :)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Jahas, taas kaatuu juomaa tuttuun tyyliin - tuttuun juomapulloon... 😴😴 Melkein voisi jättää nämä välistä, kun en edes "juoma" -labelia laita. Noh, khyllä tämä tässä (ruuan) ohessa aina menee - mutta jos erikseen näitä blogailisin, minimi texteillä - niin... 😖

No onneksi on ruoka tässä samalla, niin ei ihan tyngäksi jää... 😊😕😓😋😁 Nyt on vähän hämärä/epäselvä kuva (eka kuva on khyllä aika valoisa), mutta kai(?) noista sen verta saa selvää - että Lasagnetto on kyseessä 😍 Yhtiä parhaita kotiruokia, jonka olen varmaan miljoona kertaa maininnut...


Oli khyllä hyvä ruoka, TOD erittäin HYVÄ!! =) Ohjelma ei nyt ollut kovin hyvä, mutta kuten olen todennut; seuran takia voi uhrautua :) Hyvä iltama oli, ja se jatkuu vielä?! :x :x No ei mitään erikoista =/ mutta ihan kiva aihe vielä - eli; jälkiruoka! :)

Näetkö naamoja?

Ennen ruuan blogausta, blogaan tämmöisen 'täyte' blogauksen... 😇😓😋😁 Ihan hupaisia nämäkin on, ei ehkä nämä naamat (ole hupaisia) - mutta ihan kivoja nämäkin on 😊

Edit. Lisäsin vielä rajatun kuvan...


Aika hiAno kuva, mutta... :x No jotenkin tuntuu photoshopatulta =/ Jotenkin tuntuu/näyttää liian aidolta... Noh, ehkä se on vaan sattumaa :) Mutta, jos pitäisi veikata - niin feikiksi khyllä sanoisin :'(

Ruoka ostosten esittely

Jahas, mitä tällä kertaa olisi luvassa? 😇😋 Lainatakseni aikaisemmasta blogauksestani tekstiäni; "ihan kunnon ruoka, ei mitään 'tylsää' pikaruokaa...". Jätetään tämä kuitenkin mysteeriksi (vaikka aika selvä tämä on aineksien perusteella), selviää sitten seuraavassa blogauksessa. Mutta ainekset toki esittelen; Barilla Classic Farfalle N*65 (500g 1,80e), Kotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% (400g 2,75e), Dolmio Sås till Lasagne Creamy (470g 2,99e), Dolmio Sås till Bolognese Original (400g 2,69e) ja Valio Hyvä Suomalainen Arki juustoraaste (170g 1,85e), sekä juomana Hartwall Limonadi Vadelma (1,5L 3,99e).


Aika selvä tapaus, mutta selviää piakkoin... :) Laitoin muuten hinnat(kin) noihin aineksiin, Hulk voi tehdä mitä haluaa. Niin että, laittaa mitä tietoja haluaa - itse tykkään laittaa mahd. paljon :saint: Hintojen laitto on ollut alusta asti mielessä, mutta... No en nyt sanoisi että laiskuus olisi ollut syynä, mutta... No aina pitää kehittyä, niin ei sitä heti 'kannata kaikkia paukkuja laittaa ilmaan' - tjs shittiä... :P :D

Päivän makee kuva

Siinä on nyt sitten valmiina kaikki neljä oma tekemääni likööriä. Noi karkkipussien etiketit on rajattu valokuvista eikä suinkaan tongittu roskiksesta. Mutta makeen näköinen kuva tuli kun neljä eri väristä likööriä tolleen rivissä. 

Extra juoma

Kotona toimii leffajuomana sama Rockstar energiajuoma mikä oli mulla tänään leffateatterissakin juomana. 
Leffateatterissa en ihan kehdannut ottaa tällästä hörppykuvaa kaverin seurassa.

Päivän toinen leffa

Jees - mikä elokuva? blogauksessa hain tätä elokuvaa. Useamman ohjaajan ohjaama episodielokuva - Movie 43. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Yksi piste Hugh Jackmanista

Kait voidaan antaa yksi piste Hugh Jackmanista. Mutta leffasta olosi repsahtanut täydet pisteet..., mutta nyt ei ollut Tontsan sanoin -"no idea". Leffa selviää sitten seuraavassa blogauksessa.

Mikä elokuva?

Nyt saattaa olla hankala jos ei ole nähnyt elokuvaa.
Kyseessä on tähtinöyttelijöillä ladattu härski komedia joka koostuu lyhyistä tarinoista.
Leffalla on useampi ohjaaja joka on ohjannut oman segmenttinsä.

Päivän leffa + poster + jälkiruoka

Tulipa käytyä erään kaverin kanssa katsomassa tollanen leffa kuin - Project Wolf Hunting ja se oli kyllä alusta loppuun pelkkää teurastusta. Leffassa ei hiljaisia hetkiä ollut juuri ollenkaan.  Mistä leffassa on kyse; iso rahtilaiva kuljettaa joukon vankeja missä nää vangit sitten onnistuvat pakenemaan ja valtaamaan laivan. Mutta kyydissä on jotain heitäkin vaarallisempaa joka alkaa teurastamaan kaikkia - sekä poliiseja että vankeja. Kyllä ehdottomasti ansaitsee paikkansa kokoelmissa sitten kun ilmestyy. Annan tälle ⭐️⭐️⭐️⭐️. 
Sitten niihin leffamässyihin mitkä oli ne mun vakiot Suffeli Puffi ja Pätkis pussit. Keskustassa jaettiin taas niitä Rockstar energiajuomia niin otin sellaisen sitten leffajuomaksi. 

Tähän loppuun vielä huomio: Kuten lipusta voi nähdä tuli käytyä Tennarin uudessa Luxe salissa katsomassa leffa ja oli kyllä viihtyisät penkit.

Päivän ruoka + juoma

Tuli käytyä syömässä Aseman Wurstissa ja otin siellä tollasen Möttösaterian.
Siinä itse ateria juomineen mikä oli perus Coca-Cola.

Kävin itse asiassa syömässä tämän päivän leffan jälkeen..., mutta blogaan tämän ekana siksi koska leffaan ostamani eväät saavat toimia päivän jälkiruokana.

Näetkö tuhmia?

Törmäsin tähän Facebookissa ja otin talteen ja jätän tämän nyt tähän.

Sinne pamahti rästiblogaukset

Eipä niitä paljoa ollut, mutta pari/muutama 😊 Ei kait sitten muuta, kun linkittämään ne 😇

Päivän ruoka (by Tontsa)

Päivän leffa+ poster + trailer (by Tontsa)

Päivän makee(t) kuva(t) (by Tontsa)


Mitäköhän sitä tänään keksisi..? Noh, ruuan ainakin teen, siitä pitäisi tulla kuva/kuvia :saint: Ja ihan kunnon ruoka, ei mitään 'tylsää' pikaruokaa... Mutta siihen sitten illemmalla :)

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Sarjasta Frendit ja elokuvista Tango kolmelle ja Whole Nine Yards tuttu Matthew Perry täyttää tänään 54-vuotta. Star Trek elokuvista tuttu Jonathan Frakes täyttää tänään 71-vuotta. Elokuvista Insomnia..., The Sentinel..., Sabotage..., Aftermath ja Tenet tuttu Martin Donavan täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvista Platoon..., The Doors ja Poseidon tuttu Kevin Dillon täyttää tänään 58-vuotta. Sarjasta Full House tuttu John Stamos täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Halloween H20..., Hitch ja The Pig tuttu Adam Arkin täyttää tänään 67-vuotta. Elokuvista American Beauty..., Hause on Haunted Hill..., Mr. Deeds ja Burlesque tuttu Peter Gallagher täyttää tänään 68-vuotta. Sitten vielä elokuvista Gamer ja Man on a Ledge tuttu Kyra Sedgwick täyttää tänään 58-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.