perjantai 26. kesäkuuta 2009

Perjantain ensi-ilta Nro 3

The Hangover

Tämän voisi mennä katsomaan itse kyseisessä tilassa... -No ei nyt sentään. Mutta harkita kyllä voisi. -Siis leffan näkemistä noin ylipäänsä -ei sitä, että kankkusessa menisi katsomaan. -Joops, nyt tekstin laatu on sellaista, kuin se olisi kirjoitettu pahassa kankkusessa. Ehkä lopetan. -Mutta tosiaan, tätä voisi kyllä harkita.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

Transformers -Revenge of the Fallen

Tämän ensi-ilta oli jo keskiviikkona, mutta esitellään nyt kuitenkin. Vaikka mitä tästä nyt sanoa, kun tuli jo silloin keskiviikkona leffa nähtyä -arvostelutkin tuli kirjoitettua. -En voi kuin todeta, että hyvä oli ja kannataa mennä katsomaan.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

The Haunting in Connencticut

Taas tositapahtumiin pohjautuva manausleffa. -Aikaisempi tälläinen oli se Emily Rose pätkä. -Kuinkahan samanlainen tämä on -meinaan tarina on sama, joku penska -tälläkertaa poika -saa jotain ihme kohtauksia ja sitten pyydetään manaaja paikalle. -Taidan säästää tämän pätkän DVD:lle.

R.I.P. Michael Jackson

Popin kuningas Michael Jackson on kuollut. -Lähteiden mukaan hän sai sydänkohtauksen kotonaan Los Angelesissa ja kuoli pian sen jälkeen sairaalassa. -Jackson oli kuollessaan 50-vuotias.