sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Hyvänyön blogaus: -"Kuulyyli"

Tilttiä ajatellen: Tota nyt ruveta sensuroimaan, kun ei edes palleroita kunnolla erota -ainakaan vasemman puoleista pitää aika läheltä tarkkailla, että erottaa kannun muusta vartalosta.

-Joops, mutta itse kuvaan ton saattelemana onkin hyvä mennä nukkumaan. -Tollasista todellisista alastomista typyistä näkemään unta. -Eipä sitten muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Päivän video :D


Ehhehee :D -Jo löytyikin TOD hauska video. -Ladies and gentlemen, I proudly present you now...

..."the pull my finger song"


...

..., jonka saattelemana tulee seuraavaksi se hyvänyön blogaus.

"Sattua, tapahtua paljon tänään"

Tänäänpä on ollut tapahtumarikas päivä blogissa B)...:saint:...=). -Paljon on kerääntynyt monen moista eri blogausta, niin pitkää kuin lyhyttä. -Aika hieno saavutus, vaikka ei nyt yltänyt aivan mainion Lintsitarinan tasolle selaimen lyhyyden kohdalla. -Mahtaako ikinä enää toistamiseen käydä niin :'(. -No ainakin silloin, kun päästään tarinoimaan Nycki reissusta -tulee taatusti enemmän kuin yksi Lintsitarinan pituinen päivä. -Jää nähtäväksi.
Näissä merkeissä onkin hyvä vetäytyä yöpuulle -seuraavaksi pistäen kuitenkin sen hyvänyön blogauksen vielä päätteeksi. -Niin, omalta osaltani. Matsku ja Tontsahan voivat jatkaa vielä pitkään täällä. Mikäli jaksavat.

Haamujengi nappaa Jeesuksen


Tämän piti alunperin olla se päivän kuva, mutta pienen sähellyksen takia jouduin tyytymään nyt tälläiseen ratkaisuun. -Eli otsikko kertoo mitä kuvassa tapahtuu ja siinähän haamujengi nappaa itsensä Jeesuksen, joka koki juuri ylösnousemuksen. -Onhan se näinkin otsikoituna ihan hauska eikä tartte laitella mitään "extra päivän kuvia".

Viikon 8 typyäänestys on päättynyt!

Itse asiassa se päättyi jo yli tunti sitten :/, mutta parempi julkaista tulokset ja aloittaa uusi kysely myöhään kuin ei milloinkaan :). Pitemmittä puheitta niihin tuloksiin:

1. sija: 16 äänellä keskiviikon typy by Tontsa.

2. sija: 14 äänellä sunnuntain typy by Matsku.

3. sija: 7 äänellä maanantain typy by Tontsa.

4. sija: 6 äänellä lauantain typy by Tontsa.

5. sija: 1 äänellä Tontsan synttärin typy by Hulk.

Eli voitto lohkesi Tontsalle :), mutta täytyy muistaa että tällä poikkeuskierroksella hänellä oli 3 typyä ja muilla blogaajilla vain yks. Tosin voitto on aina voitto :P, lohkaisisi varmaan Tontsamme jos en sitä tähän kirjoittaisi :D!

Blogaajien kesken äänten (44) jakauman mukaiset sijoitukset ovat:
1. Tontsa 29 äänellä (65,9%)
2. Matsku 14 äänellä (31,8%)
3. Hulk 1 äänellä (2,3%)

Kaikkien yllätykseksi tässäkin sarjassa voitto meni Tontsalle. No kyllähän omana synttäriviikkonaan voiton mahdollisuuksia suuresti parantava poikkeusjärjestely on kiva "saada" :P... :D! Sitten vain odottamaan piakkoin alkavaa seuraavaa kierrosta =)!

Pari kuvaa lisää galleriaan -Kuva 6

Joo. -Löytyi tosiaan vielä kaksi lisättävää kuvaa galleriaan, joista tässä se toinen ja viimeinen. -Lopuista pitää sitten neuvotella tyttöystävän kanssa. -Joops. -Tontsa ei tainnut tykätä ajatuksesta, että neuvottelisin eka -hieveällä vaivalla kun lähetti niitä kuvia. -Päätti sitten antaa fudun vyön alle :|...:/...:x...:$...:o...:'( <---(reaktio kuvattu vaiheittain hymiöin, kun saa osuman munille) :D...:p.

Pari kuvaa lisää galleriaan -Kuva 5

Kappas, jäi avaamatta muutama Tontsan lähettämä kuvakansio ja sieltähän löytyi vielä ainakin kaksi kuvaa, mitkä kehtasi pistää galleriaan. -Tämä oheinen, jossa siemaisen boolia suoraan kulhosta tyttöystävän halatessa :D...:p... -ja..., -no, se tulee seuraavaksi.

Päivän kuva

Ghostbusters aiheella jatketaan päivän kuvassa, sillä sattumalta löytyi toi kuva. Sehän on Ghostbusters 2 leffan lopussa melko nopeasti vilahtava fresko haamujengistä. -Täälläpä sitä pääsee ihailemaan ilman, että se vilahtelee nopeasti, eikä ehdi tarkkailla hahmoja tarkemmin.

Päivän makee kuva

No sehän on kohtaus elokuvasta Ghostbusters, missä liekehtivä vaahtokarkkimies kiipeää rakennuksen seinämää pitkin ylös. Sattui löytymään aika makee kuva siitä, niin TOD piti heti tallentaa päivän makeeksi kuvaksi.
...

EDIT. Päivän kuva olisi siis myös Ghostbusters aiheinen, mutta kun Tontsalta oli tulossa se joku sen päivän kuva, niin se olkoot tosiaan sit päivän extra kuva.

Illan leffat ängettynä vaihteeksi samaan


Taas ei jaksa blogata kaikkia leffoja erikseen, joten tyydyn taas "kaikki yhdessä" -blogaukseen. Eka leffa olisi seuraavanlainen...
...

(Wag the Dog, USA, 1997, 93').

Ohjaaja: Barry Levinson. Pääosissa: Robert De Niro, Dustin Hoffman, Anne Heche. Komedia presidentin neuvonantajasta, joka elokuvaväen tuella lavastaa sodan presidentin kansansuosion kohentamiseksi.
...
No on ainakin kovat näyttelijät (De Niro ja Hoffman), eli mieluummin DVD:lle, jos sattuisi löytymään. -Tänään tulee vain kolme katsottavaa leffa, joista tämä yksi -ja toinen on...
...

(Full Frontal)

Yksityiskohtiaan myöden viiltävä Soderbergh-satiiri kertoo näyttelijöiden yhdestä päivästä Hollywoodissa, missä elokuva on läsnä kaikkialla, syntymäpäiväjuhlista roska-astian tyhjentämiseen. Läsnä on myös Steven Soderberghin oma elokuva "Kostaja Lontoosta" (The Limey). Ohjaaja: Steven Soderbergh, USA 2002. (97') Pääosissa: Julia Roberts, David Duchovny, David Hyde Pierce, Nicky Katt, Blair Underwood, Catherine Keener, Brian Krow, Mary McCormack, Brad Pitt.
...
Jälleen on ladattu hyvillä näyttelijöillä, mutta nyt ei edes DVD:lle ostettuna oikein tahdo kiinnostaa. Ei mitään trailereita ikinä nähnyt ja muutenkin vaikuttaa vähän oudolta. -Mikäs se kolmas leffa sit viel on...
...

(Kuokkavieraat)

Huippumenestykseksi kohonnut riemastuttava vauhtikomedia Johnista (Owen Wilson) ja Jeremystä (Vince Vaughn), jotka harrastavat kuokkavierailuja ventovieraiden ihmisten häihin. Liukaskielisten ja tyylikkäiden palturin puhujien perimmäisenä tarkoituksena on kursailematon hauskanpito ja toinen toistaan hemaisevampien tyttöjen virtuoosimainen vokottelu. Pasmat sekoittuvat, kun John ihastuu kohuhäissä valtiovarainministerin (Christopher Walken) tyttäreen (Rachel McAdams) ja kuokkavieraskaksikko päätyy viettämään viikonloppua nyrjähtäneiden ökyrikkaiden kartanoon. Elokuva voitti kolme MTV Movie Award -palkintoa (mm. paras elokuva) ja palkittiin Yhdysvalloissa People's Choice Awards -gaalassa vuoden parhaana komediana. Pääosissa: Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken, Rachel McAdams, Isla Fisher, Jane Seymour. Ohjaaja: David Dobkin. (121')
...

No tämänkin, jos haluan nähdä uudestaan, ei muuta kuin Matskulta lainaan tai omiin kokoelmiin, joten väliin vaan telkusta.

Päivän typy(t)

Kuka on kameramies tämän kuvan takana? Typyt jätetty maisemalle kakkoseksi :o...:/...:|.. -No, toivottavasti Bloggerissa on parempaa tarjolla.

*Räps* -uusi kuva eikä typyjen asennot ja ilmeet vaihtunut ekasta tippaakaan :o...:/...:|...:D. -No edelleenkin on maisema enemmän pääosassa, mutta nyt kun typyistä näkyy enemmän ja sulokohdat on siinä kauniisti esillä, niin eiköhän jotkut maisemat hetkessä unohdu :p...:D.

Päivän kuva varattu

Tontsa ilmoitti eilen, että siltä on näköjään tulossa tänään päivän kuva. No sitten minun pitää laittaa mun päivän kuvaksi varattu kuva päivän extra kuvaksi, koska se taas liittyy samaan aiheeseen päivän makeen kuvan kanssa, joka on varattu minulle.
...

Tontsa sanoo: "Päivän kuva on varattu mulle -FUCK YEAH!! Joops." -kuva

Uudet galleriakuvat -Kuva 4

No kun tollanen meininki bileissä, niin ei kerta kaikkiaan vaan voi olla tlsää, niin kuin alemmassa kuvassa näkyi olevan :o...:x...:$...:/...:|. -No meitsi olikin pienessä tuiterissa, eli ihmekkös sellanen ilme :p...:D...:ashamed:...:/...:|..