keskiviikko 20. joulukuuta 2023

Päivän kuva

Täyte blogausta tähän väliin... 😇😓😋😁 Tai en nyt tiedä, onko tämä "täytettä" - kun en tänään enään blogaa mitään (ainakaan näillä näkymin...)!


Tästä (kuvasta, tai sen "aiheesta") saisin khyllä tekstiä aikaiseksi, mutta... En halua että minua leimataan "sovinistiseksi siaksi" =O :| =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEeeeee :D Ei mulla nyt mitään "painavaa" asiaa ole, mutta... Jätän sanomatta!

Joulukalenteri, luukku 20.

Joulun ihme:

viisaat miehet

kysyvät suuntaa.

Päivän "ei" ruoka

Tänään, ei siis ollut ruokaa...


Tai siis, oli khyllä - tietenkin, en mä mikään robotti ole..?! :x joopS :P EHEHEHEEeeeeee :D Mutta, no se oli sen verran ala-arvoista - tai lainausmerkeissä "ala-arvoista", että en blogaa sitä... =( itQ :'( Kuvan khyllä otin, toiseen paikkaan - mutta tänne en sitä laita. Ei se nyt ihan "lama" ruokaa ollut, mutta... Ei siitä sen enempää... Toki, jos "yleisö" haluaa nähdä - niin voi lähettää mulle sähköpostia osoitteeseen (sori, en nyt muista sitä...)!

Päivän leffa

Eipä ole vähään aikaan tullut katsottua Jim Carreyltä mitään joten nyt voisikin laittaa uusintakatseluun miekkosen mahtikomedian Bruce Almighty. Nyt on kyllä mahtava alkuvalikko kuva. Sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän jälkiruoka

Siinä tänään ostamani Polly Milkchoco pussi avattuna ja hienona png-kuvana. Eipä kait muuta. Aina tartte olla jättiselostuksia.

Päivän ruoka

Tämä Pasilan Mall of Triplan R-Kioskilta ostamani tupla makkaralla varustettu hodari toimi hyvin tämän päiväisenä ruokana. Että sellasta.

Huomisen ruoka ostosten esittely

Eipä ole kummoiset hankinnat: -Polly Milkchoco pussi minkä voisi kyllä vetäistä jo tänään. Mutta noi muut on huomiselle: - ruokajuomaksi lähti tuo Pure Lapin Kulta tölkki ja tuo Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste tulee eiliseen pastaan mitä jäi runsaasti yli.

Happy Birthday Jenny Agutter & Michael Badalucco

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä kaksi näyttelijää. Elokuvista The Railway Children..., An American Werewolf in London..., Child's Play 2 ja The Railway Children Return tuttu Jenny Agutter täyttää tänään 71-vuotta. Sitten elokuvista Leon..., O Brother, Where Art Thou? ja Gourmet Club tuttu Michael Badalucco täyttää tänään 69-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 molemmille synttärisankareille. 

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä kaksi julkisuuden hahmoa. Alla👇 linkki.

Happy Birthday Jonah Hill & Todd Phillips 

Typyjoulukalenterin 20. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 20. luukku.
Tämmönen pikkutuhma kuva tälläkertaa.