lauantai 19. tammikuuta 2008

Tollanen kuva uusintakäyttöön..., -joops...

Niinpä niin. Ei sitten jaksa etsiä uusia kuvia näihin hyvänyön blogauksiin, joten..., no, alhaallahan se jo lukee edellisessä blogauksessa. -Nyt sitten vain leffa loppuun (tyttöystävän kaa katson -The Ring leffan) ja sitten nukkumaan. -Se on tältä päivältä hyvää yötä ja MO!

TV:tä kovempi meno uudenvuodenbileissä B)...


Joo TV:ssä näköjään (:p... :D) menee Arskan Predator leffa *SYDÄN*, mutta mitä nyt jostain tommosista pilipali leffoista |O... :x, no uudenvuodenbileissä oli paljon kovempi meno niin ikään Predatorin kanssa (kuten kuvasta näkyy) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo Hulkilla tosiaan meni, aikoja sitten :p, toi DVD rikki :'(, joten, noh, uudenvuodenbileissä sitten pistettiin se pa5kaksi raketeilla =), FUCK YEAH B)/noH :x, no khyllä toi ansaitsisi paremman "kuoleman" (:p... :D) =)... :'(, mutta toi sai nyt kelvata tällä kertaa :saint:, ainakin se lähti pois sillä millä se tuli eli toiminnalla =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D!

Predator lähtee sillä millä se tuli eli toiminnalla =)... :saint:... B)... :p... :D -kuva(sarja)!

Edit. Joo "piti" tehä eriversio Tiltille ja Bloggerille tosta kuvasta :x, koska ne ei tue "sivu iso" (:p... :D) kuvaa :'(, TSII-SUS (varsinkin Bloggerille eli tälle) :|, huoh |O, joopS :p... :D!


R.I.P Predator *SYDÄN*, ainakin lähdit sillä millä tulit :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeee :D!

Hyvänyönkuvien kierrätys senku jatkuu...


Joops. -Eipä jaksa etsiä uusia kuvia hyvänyön blogauksiin, joten tyydyn vanhojen kuvien kierrättämiseen. -Hyväänyön blogaus onkin tulossa seuraavaksi -kattoo mitä kuvaa käytän tänään.
...

Vanhojen hyvänyön blogaus kuvien kierrätys -kuva

Huomiseen...


Joops. Leffa-arvostelut -ja DVD uutuudet siirtyy huomiseksi -tänään ei oikein jaksa :ashamed:...:/...:| <---(vaikenee häpeissään).
...

DVD uutuudet -ja leffa-arvostelut huomiseen... -kuva

Tulossa myös tänään...

Leffa-arvosteluiden lisäksi tänään on tulossa myös jossain vaiheessa -ehkä heti arvosteluiden jälkeen -uusimpien DVD leffojen esittely. -Voi tosin myös olla, että molemmat -sekä arvostelut, että uutuus DVD:t siirtyy huomiseksi. -Kattoo.
...

EDIT. Täällä sama juttu kuin leffa-arvostelut blogauksessa, että..., no, erillinen blogaus.

Lauantain typy(t)!


Vai että kaksi typyä olisi tänään vai =), no en mä vaan nää :|... :'(, mutta ehkä jostain toisesta paikasta näkee =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja sieltä varmaan myös näkee mitein toi "When Car..." lause päättyy :saint:, eli sinne mars MARS *SYDÄN*...


Nonih, that's what I'm talking about *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja selvisi sitten samalla mitein lausekkin päättyy =), eli "(When Car)men met Jordan" :saint:, vaikka ei se khyllä ketään kiinnosta :'(, mutta kuitenkin :), joopS :p... :D! Joo eli pari kuuluisuuttahan tossa on =), Carmen ja Jordan B), aivan kuten teksti sanoo :saint:, joopS :p... :D! Mutta mitä tekstiin, pienen muokkauksen paikka khyllä olis siihen :x, WAHT :o?!?!? No miltä kuulostais "When Carmen and Jordan met Tontsa" ;), no hemmetin hyvältä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D!


Noniin Carmen ja Jordan =), koskas oikein tavataan B)? Ai nyt :saint:, okei =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D!