tiistai 2. elokuuta 2011

Päivän "Cosplay" typy (1/2) + makee kuva

Nyt kun Hulk on Kaliforniassa, niin mikäpäs sopisikaan paremmin päivän typyjen teemaksi, kuin San Diegossa vuosittain järjestettävät Comic Con -messut (messujen logo toimii päivän makeena kuvana) ja siellä nähtävät Cosplay-typyt =)? Tänään kuvissa esiintyy Jessica Nigri ja huomenna eräs toinen hienoista ja seksikkäistä Cosplay-asuista tunnettu typy. Olisinpa ollut tuolla paikan päällä :'(... Thank God for the internet, jonka avulla messujen "tarjonnasta" voi nauttia näin jälkikäteen ja vielä ilmaiseksi :p!

Päivän kuva ja typymuistutus

Siinäpä hyvin päivän kuvaksi, päivän ällöttäväksi kuvaksi ja vielä itselleni typymuistutukseksikin sopiva hauska You are doing it wrong -kuva :p. Toivoa sopii, että päivän typykuvissa homma menee oikein päin :D!

Päivän pelimusa ja video

Hulkin blogattua erittäin ahkerasti päivän pelimusia pääsi oma intoni jokseenkin lopahtamaan :/, mutta nyt kun Hulk on matkoilla, niin into palasi jonkun verran :p. Siispä pidemmittä löpinöittä esittelen viimeksi blogaamani Duke Nukem Foreverin viimeistelleen Gearbox Software -pelifirman edellisen pelin, eli Borderlandsin alkumusiikki, joksi he valitsivat Cage the Elephant -nimisen bändin kappaleen nimeltään Ain't No Rest For The Wicked. Alla sekä pelkkä kappale täyspituisena, että päivän videona toimivassa pelin alkuvideossa kuultavana lyhyempänä versiona.