keskiviikko 18. lokakuuta 2023

Päivän kuva

Tämmönen tuli vastaan Facebookissa. Ihan hauska - pitää kyllä tuntea leffa ja kyseinen hahmo siitä leffasta että aukeaa. 

Päivän jälkiruoka


Kotiin kun pääsin, niin alko khyllä vähän olemaan jo nälkä 😵😕😓😋😁 Että siinä mielessä tämä ei oikein riittänyt, mutta...


No khyllä tämä jotenkuten oli sopiva jälki-"juoma"-ruoka 😊😋 Ja illalla vedän pullaa, niin...



No pitäisi khyllä ruokaa, erityisesti lihaa - vetää sillon kun jo nälkä, eikä mitään "pirtelö-pullia"... =X Ajattelin, että jos olisi "huomiset" makkarat hakenut - ja syönyt "vaan" yhden. Neljä (4) makkaraa on kuitenkin ihan liikaa, vielä kun juuston laittaa väliin... Mutta, suunnitelmat voi vaihtua - joten... Sitten olisi avattu makkarapaketti odottamassa vuoroaan, viikonloppuna syön kuitenkin muuta. Ja juustopaketti on jo auki, mutta se säilyy :) Toki, khyllä makkaratkin säilyisi - mutta en halua että jääkaapissa on "avattuja" lihoja =/ itQ :'( Niin, en tän jälkiruuan aineksista puhunut mitään?! :x No en sen tarkemmin esittelekkään, kun että; maitoa, vaniljajäätelö ja banaania. Ja sitten tehosekoittimeen, tulee khyllä erittäin hyvä setti =)

Päivän "Googlen kautta" ruoka (by Tontsa)

Joo, tulipa töissä syötyä itse tehty Pasta Bolognese 😍😋 Kuvia en kehdannut ottaa, tai 'kehdannut' - en edes tiedä, saako siellä (töissä) kuvata 😖 Enkä ota selvää, en 'vaivaudu' (turhan takia nähdä vaivaa, mitä en halua edes tehdä - niin kuvata...) 😓😋😁

Joo, eli oli (ekan kuvan) Fusilli pastaa - ja sitten sipulilla aloitin kastikkeen teon 😇

Sitten tuli Atria Jauheliha 😊 Jonka jälkeen viimeinen piste "i":n päälle...

Joo, eli viimeisenä meni Barilla Basilico kastike.


Oli khyllä hyvä ruoka, ja kiva että töissä voi kokata :) En nyt ala sen enempää tarkentaa, ne tietää - ketkä tietää :saint: Mutta joo, hyvä ruoka tosiaan - kotona en tosiaan ole tehnyt, koska töissä on ollut tarkotus tehdä =) Oli khyllä onnistunut 'teos' B)

Suunnitelmien vaihdos myös minulle (Tontsa)

Joo, suunnitelmien vaihdos tuli minulle(kin) - kuten Hulkille. Tuli sitten töissä syötyä, juurikin sitä mistä eilen puhuin - että sitä ei huvita syödä. Noh, se oli juuri mielessä - että töissä olisi tarkoitus syödä joku päivä sitä (Pasta Bolognese), niin kotona ei tehnyt mieli syödä. Nyt vaan ei ole kuvaa, kun en 'kehdannut' kuvata - mutta... No ajattelin tyytyä google kuviin, niin saa blogattua sen 😇😋😁


Kaikkeen sitä sorrutaan(kin) blogausten kertymisen vuoksi :saint: =O =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEEeeeee :D

Päivän TV-sarja

Buffy the Vampire Slayerin katselua jatketaan kauden 3 levyllä 2. Eipä kait sitten muuta kuin sarjaa pyörimään. 

Extra juoma(t)

Siinähän se Mäkkäri-aterian juoma seisoo hienona png-kuvana. Juomana toimi perus Coca-Cola. 
Ja olihan sitä tottakai otettava tollanen hörppykuva. 
Kotimatkalle olin vielä ostanut tollasen Pepsin.
Ja olihan siitäkin sitten otettava se hörppykuva. Siinä juuri bussissa matkalla kotiin.

Extra ruoka

 Tulipa käytyä vielä Vallilan McDonald'sissa syömässä ja tuli testattua tollanen Lost in Cheese Beef -ateria ja aterian ranskikset korvasin tuolla El Maco McFlavor Friesseillä.
Siinä sitten itse ateria. Mutta eikös ateriaan kuulu myös juoma🤔..?

Päivän taidekuva

Kalasatamassa on eräällä kujalla tollanen upea taideteos tehtynä koristeeksi muurin pintaan. Nyt kun se on vihdoin valmis niin sain otettua kuvan siitä. Taiteilijan töitä on nähtävissä myös Teollisuuskadun ylittävän Sturenkadun sillan alla. Ne ovat maalauksia.

Päivän juoma

Ruokajuomaksi otin tollasen sokerittoman Fantan.
Ja tietty oli sitten otettava myös tollanen hörppykuva. Nehän voisi melkein laskea ja katsoa monta näitä on jo kertynyt. 

Päivän ruoka

Jees - se tortillavene lasagne sai siirtyä taas päivällä kun sain tänään ideana käydä syömässä Kalasataman Pizza & Burger ravintolan listalta taas yhden purilaisen. Tälläkertaa otin tollasen Kala Burgerin.
Oli ihan hyvän makuinen burgeri vaikka se olikin kalapuikkoja purilaan välissä. Odotin hieman erikoisempia kalafileeitä.

Cange of plans

Taas siirtyy tortillavene lasagne päivällä eteenpäin kun tuli pieniä muutoksia suunnitelmiin. Päivän ruoka blogauksessa sitten lisää tästä muuttuneesta suunnitelmasta ruoan suhteen. Mutta tälläkertaa se on aivan varmasti 💯 varma että huomenna toteutan tämän tortillavene lasagnen. Lyön sen oikein lukkoon🔒 nyt.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Terminator 2: Judgment Day..., Speed..., Paycheck ja Godzilla II: King of Monsters tuttu Joe Morton täyttää tänään 76-vuotta. Elokuvista Full Metal Jacket ja The Lost World: Jurassic Park (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) tuttu Arliss Howard täyttää tänään 69-vuotta. Elokuvista Slummien miljonääri..., Apinoiden planeetan synty ja Immortals tuttu Freida Pinto 39-vuotta. Elokuvista Universal Soldiers..., Hard Target..., Sudden Death ja The Expendables 2 tuttu Jean-Claude Van Damme täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista Dunkirk ja The Green Lnight tuttu Barry Keoghan täyttää tänään 31-vuotta. Sitten vielä elokuvista Highschool Musical..., 17 again..., Baywatch..., The Greatest Beer Run Ever ja Firestarter (2022) tuttu Zac Efron täyttää tänään 36-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.