sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Päivän puujalka

Kuulinpa tänään hauskan jutun siskolta -vai oliko se veljeltä...? -No sama se -kuulinpa kuitenkin hauskan jutun ja ajattelin muotoilla siitä päivän puujalan. -Juttu kuuluu näin että jotkut pojat olivat kysyneet Linnanmäen Sea Life kiertueella oppaalta onko meduusoilla aivoja -ja opas oli kuullut kysymyksen väärin...
...

Poika: -"Onks noil aivoja...?"
Opas: -"Ei, ne ei oo laivoja"

Opas siis luuli kuulleensa pojan kysyvän: -"Onks noi laivoja...?" -Hehe. -Sillä oppaalla ei tainnut ainakaan pahemmin olla aivoja :D

Nämä löytyi -"MatoApina" -google kuvahaulla

Selailin huvikseni google kuvahakua -"matoapina" -hakusanalla ja silmiini osui tollanen kuva. -Jonkun random tyttelin facebook profiilikuva ja -no antaa kuvan kertoa tarkemmin. -Selvästi siis mainostanut blogiamme facebook seinällään tämä henkilö.

Tämä toinen löytö on hieman erkoisempi. -Yllä punaisessa laatikossa olevat kuvat löytyivät myöskin samalla kuvahaulla -ja kun klikkasin kuvaa katsoakseni mihin sivulle se johtaa...

...-siitä avautui tollanen sivu. -Sitten painamalla -Ctrl f- huomasin mikä johti epäsuorasti matoapinaan. -Tekstissä oli lause missä lausuttiin eri eläimiä -ja kuten kuvaan on merkitty -siinä on kohta -"mato, apina..." -Sattumalta hauskasti vierekkäin mato -ja apina. -Ihmettelinkin hetken miten tollasella sivulla olisi mainintaa blogistamme.

BB 2010 voittaja: -Niko S

Ja siinä hymyilee vuoden 2010 BB voittaja -Niko S. -vähän kuten arvelinkin. -Mähän veikkasin joko Nino tai toi..., mutta TODellakaan Eetu tai Marika. -Marika tuli kuitenkin toiseksi -eli poistui viimeisenä kahdesta muusta tippujasta joista Nino oli toinen ja Eetu eka. -Ja tähän blogaukseen loppui sitten kaikki BB höpinät. -Eipä tartte loppuvuodesta enää sanoa sanaakaan. -Hulk kiittää ja kumartaa.

Kuka on BB 2010 voittaja...?

Siis voittajahan on jo tiedossa..., mutta blogausten kertymisen vuoksi teen tällasen väliblogauksen missä vielä ihmetellään kuka mahtaisi olla se voittaja. -ElikkäH -kukas se noista neljästä mahtaa olla...? -Vastaus selviää heti seuraavassa blogauksessa.

Big Brother Talk Show

Vai että voittajaa tosta poppoosta päästään tänään jännittämään. -Vaikka Nino ei tällä kaudella ollutkaan yhtä hupaisa kuin viime kaudella -niin kyllä melkein pitäisin peukkuja hänelle että hän veisi voiton. -Toinen mahdollinen voittaja on toi Niko..., mutta Jason Stathamin sanoin The Expendables leffasta -fat chanse että jompikumpi Marika tai Eetu voittaisi. -Se jää sitten nähtäväksi illalla.

Leffat TV:stä: -Ice Age 2 -ja Kadonneen aarteen metsästäjät

Eilen tuli Ice Age ykkönen -tänään on sitten jatko-osan vuoro -joka myöskin löytyy DVD-kokoelmista. -Pistetäänpä vielä selostus.
...
Ice Age 2: Jäätikkö sulaa

Menestyksekkään animaatioelokuva Ice Agen vauhdikkaassa jatko-osassa kaverukset Manu, Sid ja Diego huomaavat ilmaston lämpenemisen langettaman uhan: kotilaakso on vaarassa jäädä vedenpaisumuksen alle. Ohjaaja: Carlos Saldanha, USA 2006 (92'). Ääninä: Antti Pääkkönen, Santeri Kinnunen, Jukka Hildén, Sanna Saarijärvi. 
...
Voisi muuten joku kerta katsoa kaikki kolme Ice Age leffaa putkeen -kerran kaikki kolme leffaa löytyy kokoelmista.

Toinen leffa telkkarista on ensimmäinen Indy-leffa -Kadonneen aarteen metsästäjät -joka myöskin löytyy DVD-kokoelmista. -Mutta pistetään silti se selostus vielä tähän alas.
...
Kadonneen aarteen metsästäjät

Legendaarinen Indiana Jones -seikkailujen sarja käynnistyy suurelokuvalla, joka huomioitiin kahdeksalla Oscar-ehdokkuudella ja palkittiin neljällä Oscarilla. Huima tarina kuljettaa seikkailija-arkeologi Indiana Jonesia (Harrison Ford) ympäri maailman toinen toistaan yllätyksellisempiin haasteisiin tutkimusmatkalla, jonka päämääränä on myyttisen liitonarkin löytäminen. George "Tähtien sota" Lucas on ollut mukana kirjoittamassa Steven Spielbergin ohjausta. Elokuvasarjan seuraavat osat nähdään Nelosella sunnuntaisin 5.12., 12.12. ja 19.12.2010. Pääosissa: Harrison Ford, Karen Allen, Wolf Kahler, Paul Freeman, John Rhys-Davies. Ohjaus: Steven Spielberg. (110') 
...
Tämän leffasarjan kohdalla on jo kerran tehty putki..., mutta koska vain uudestaan. -Kerrassaan fantastinen quadrilogy nimittäin.