lauantai 14. kesäkuuta 2008

Päivän kuva

Mitäs tähän mitään omaa läppää vääntelemään -senkus siteerataan tytön puhekupla:
...

"-With this I'm going to control your LIFE!"

Mutta eikös se sanonta mene, että on "tossun alla" eikä "t*ssun alla"?

Kyllä katselisin typyjä vanhassakin

Kyllä olisi tosiaan kiva sielä vanhassa Tiltin blogissakin ihailla noita typykuvia, vaikka ne sitten katoaisivatkin jossain vaiheessa. -Nyt tuntuu kuin typy olisi jäänyt pistämättä kun sitä ei näy täällä. -No mutta se on Tontsan oma asia jos on päättänyt olla pistämättä enää typyjä tänne vanhaan. -Minä ainakin jatkan niin kauan tänne blogailua kuin tänne pystyy.

Illan leffat TV:stä

Hmm. -Tämä eka leffa on saanut jo kerran maininnan blogissamme. -No saakoot vielä toisen...
...

(Caddyshack)

Hulvaton Chevy Chase -komedia hienostelevasta golf-klubista, jonka kaikki jäsenet ovat upporikkaita ja toinen toistaan kummallisempia - ja kaikki mailapojat rutiköyhiä mutta sitäkin kunnianhimoisempia. Ohjaaja: Harold Ramis, USA 1980.( 94'). Pääosissa: Chevy Chase, Rodney Dangerfield, Ted Knight, Michael O'Keefe, Bill Murray,Cindy Morgan, Sarah Holcomb, Albert Salmi. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...

Open Range -Armoton maa

Viikonlopun leffaputken tähti Kevin Costner nähdään itse ohjaamansa western-seikkailun pääosassa vapautta rakastavana karjapaimenena, joka elää preerioiden kulkurina yhdessä oppi-isänsä Bossin (Robert Duvall) kanssa. Kohtalo kuljettaa kaksikon apumiehineen pikkukylään, jota korruptoitunut karjaparoni (Michael Gambon) pitää kuristusotteessaan. Cowboy-sankareiden ja heidän elämäntapaansa halveksivan paronin kohtaamisen seuraukset ovat kohtalokkaat. Pääosissa: Kevin Costner, Robert Duvall, Annette Bening, Michael Gambon, Diego Luna, Michael Jeter, James Russo. Ohjaaja: Kevin Costner. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (132')

Päivän makee kuva

Tollanen joku New York City Horror Festival juliste löytyi hakusanalla "New York City" -siis yli-iso versio samaisesta kuvasta. -Pistin sitten vielä perään tuon "horror festival" niin löytyi sama kuva sopivammassa koossa (puhuen Tilt 2.0 pistettävästä kuvasta).

Uusi blogi asiaa!



Jaa-a :p, mistäköhän sitä alottaisi :saint:... No vaikka kuvasta :p, eli:

1) Joo kuten Matsku blogaili, niin uudessa blogissa on myös labelit :), eli niitä vaan käyttöön :saint:... Joo nyt en khyllä jaksa tehdä ohjetta mitein uus labeli tehdään :/, mutta..., no me voidaan Matskun kanssa tehdä sinne asti kunnes Hulkille on opetettu mitein ne tehdään :), joopS :p... :D!

PS. Joo tein "vuoristorataesittelyt" labelin :), vaikka toi tais olla vika :/... :'(... :p... :D, mutta sitten kun vanhat blogaukset siirtyy =), niin onpahan labeli jo valmiina B), joopS :p... :D!


2) Täältä linkitetyt kuvat ei toimi uudessa blogissa (Hulkki kun on pari yrittänyt tätä kautta laittaa, jotka on tyhjiä) :(... :|... |O, joten joko googlen tai uppauspaikan (TinyURL, ImageShack yms...) kuvat sinne :), joopS :p... :D!


3) ÖÖÖööö :p, jotain oli kait vielä :saint:, mutta unohtu :/... :'(! No blogataan myöhemmin jos tulee mieleen :saint:, joopS :p... :D!

Uuden blogin uudet labelit :saint:... :p... :D -kuva!


Joo :saint:, ÖÖÖööö :p, miettimään oliko muita :saint:, joopS :p... :D!

Lauantain typy!


Jahas, nyt on typyllä selvästi mielessä jotain =), ei muuta kun selvittämään mitä B)...


Joo siinähän se suunnitelmansa soittaa, mutta..., no eipä soitot pahemmin kiinnosta :/, vaikka khyllähän tota voi katella soittelemassa =)... :p... :D, vaan ne suunnitelmat :|... *SYDÄN*?!?!? No eiköhän asia kohtapuolin selviä...


No selvisihän se :saint:, rantahuvilassahan toi haluaa hommat hoitaa *SYDÄN*, mutta :x, no saa nähä päästäänkö sinne asti :/... :'(, mutta..., no pääasia on että hommat hoidetaan B), joko tuolla rantahuvilassa tai matkalla sinne :saint:, kunkin tehkööt mitä omalla tavallaan :p...


...ite hoidan hommat molemmissa *SYDÄN*, sekä parissa muussakin paikassa :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeee :D!