keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Päivän ällöttävä tapahtuma + kuva

Varmaan askarruttaa miksi oman Hulkin blogini tämän päiväinen blogaus on päivän ällöttävä tapahtuma + kuva...? -No selitämpä miksi. -No laiskistuminen on se ällöttävä tapahtuma. -Ennen ei ollut mikään ongelma kirjoittaa leffa-arvosteluita -kirjoitin heti samaisena päivänä kun leffa oli nähty. -Nyt sitten olen monesti joutunut siirtämään arvosteluita puhtaasti sen takia etten ole vain jaksanut. -Ja kuten kuvasta näkee -laiskotteluni takia arvosteluita on nyt kerääntynyt rästiin jo kolme. -Ja siinä olikin se päivän ällöttävä kuva.

-LOLz :D -Kaikesta sitä kehitteleekin blogattavaa.

Päivän kuva(t)

Törmäsin äsken Facebook-fanituksen kautta Youtube-ilmiö Smosh:in blogaukseen, josta löytyy 20 kuvan joukosta nämä kaksi:

Suomalaiselle yllä olevissa kuvissa ei ole mitään hassua tai erikoista, mutta amerikkalaisille tai muille englanninkielisille on, sillä he lausuvat pussi -sanan "pussy" joka tarkoittaa, no, juurikin sitä ;).... :D!

C.S.I.: New York

Mitäs illan CSI Nycissä tänään olisi luvassa...?
...
Mies yli laidan. Kaupungin pormestarin ruumis putoaa yllättäen lasikaton läpi hyväntekeväisyysgaalassa. Motiiveja ja tekijää etsitään, mutta tapaus ei ole niin yksinkertainen kuin miltä se aluksi näyttää. Samaan aikaan kaupungin kaduilla kaivataan lakossa olevia lainsuojelijoita. Todistusaineistossa on tällä kertaa ripsiä, mutta kenelle ne kuuluvat? Entä miten lipevä sanomalehtimies on sotkeutunut vyyhtiin? Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan New Yorkin rikospaikkatutkijoiden työtä. Viides tuotantokausi.
...
Vautsi -kuulostaapa taas kerran jännittävältä =).