perjantai 24. syyskuuta 2010

Leffailta @ MatoApina HQ: -Hulkin mässyostokset

Leffailtaan kuuluu aina iso pino mässyjä ja siinä koreilee minun (Hulk) mässy arsenaalini. -Eiköhän noilla pärjätä viikonlopun yli B)...?

Leffailta @ MatoApina HQ: -Hulkin leffaostokset

Siinä ovat minun (Hulk) ostamat leffat leffailtaa varten. -Ensimmäinen Blu-ray elokuvani -I Love You Phillip Morris -ja -Prince of Persia: The Sands of  Time. -Lisä esittelyt leffoista omassa Hulkin blogissani sitten kun jaksan blogata. -Ja millonkahan :/...??

Leffailta @ MatoApina HQ: Pitkästä aikaan L4D *sydän* *sydän*

OU FUCKIN YEAH B)...!!!!!!111 -Pitkästä aikaan leffailtaa -ja pitkästä aikaan taas L4D *sydän*  *sydän* *sydän* *sydän* *sydän*... -Tai no -Tontsahan on jo itekseen pelannut jo jonkin aikaa..., mutta pitkästä aikaan leffaillassa jaetulla ruudulla. -Ja tässä se syy mistä vihjailin edellisessä blogauksessa -miksi blogailu jää pääosin minun (Hulk) hoidettavaksi. -Mutta mikäs siinä.

Leffailta @ MatoApina HQ: -Day 1

Pitkästä aikaan taas leffailtaa koko tiimin voimin joka tarkoittaa sitä että blogauksia tulee tämän viikonlopun aikana kertymään -varmaan pääosin minun (Hulk) osaltani. -Tiimin muut jäsenet -päivän synttärisankari Matsku -ja Tontsa saattavat nimittäin jumittaa pitkäänkin... -No -eiköhän selvitetä se seuraavassa blogauksessa.

Päivän (synttäri)typy video(nkin muodossa :p)

Typy nähtiin jo kuvien muodossa =), mutta, no pistetään paremmaksi ja näytetään liikkuvaa kuvaa noista MUHKEISTA MELONEISTA *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Noiden (+muun "sälän" :p) hipelöimistä olisi luvassa päivän sankarille =)...

...johon ei voi kun todeta; DAMN I'm JEALOUS!! :( Y-hyyyyh :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D! Noh, muutaman kuukauden päästä on mun vuoro =), joten :saint:...., joopS :p... :D!

Päivän "synttäri" typy(t, kavereillekki kanssa :p)

Siinähän se (synttäri)typy on, tekee jotain kouluhommia, kunnes, noh, kunnes...
...huomaa päivänsankarin ja, noh, ilmehän kertoo kaiken...
...ei muuta kun hommiin =), rintsikat...
....nopeampaa pois kun edes ehtii sanoo "BOJONG!! MAHTAVAT TISSIT!!", *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!
No sitten pientä striptease show tanssia kehiin =)! Pientä alkuleikkiä näin alkuun :), ei nyt ihan heti hommiin mennä :saint:, yhyyyyh :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!
Sitten tanssi alkaaki olla jo lopussa :(, DAMN!! Mutta, no sehän meinaa vaan että...
...on aika mennä hommiin =)! Ja mikäs mennessä kun ne on noin MEHEVÄN HERKULLISEN UPEASTI esillä *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!
Mutta, no ennenkun mennään niihin kunnon K-18 hommiin =), niin..., no eiköhän kavereille myös :saint:...
...tietenkin kaveri(t)a(rta) =), sankarille varattu typy on ihan täysin omaan käyttöön vaan :saint:, OU YEAH :D! Mutta, no nyt on aika...


....sankarin mennä luxus sviittiin typyn kanssa niihin KUNNON K-18 touhuihin B)! Jotka ei valitettavasti ole muiden silmille nähtäväksi :(, ellei typy ja sankari intoudu ottamaan kuvia ja jakamaan niitä :saint:, mutta, no se selviää jos on selvitäkseen (joo..., DREAM ON!! :( Y-hyyyh :'(, joopS :p, EHEHHEEeeeee :D)!

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Kids Are All Right

No sentään Hollywood elokuva ja hyvillä näyttelijöillä..., mm. Anette Bening ja Julianne Moore..., mutta joku tylsä draama komedia -joten eipä sitten pelastunut perjantain ensi-illat. -Kyllä se on -"ei kiitos" -tällekin pistettävä. -Eipä nyt vaan jotenki houkuttele. -No -mutta onneksi tänään ei ole tarkoituskaan mennä elokuviin sillä vähän parempaa menoa illalla.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Gainsbourg

No voi tsiih -näitä -"ei kiitos" -leffoja tuntuu nyt tulevan pelkästään tänä perjantaina. -Ei hyvä -ei yhtään hyvä. -Siis vähintään yksi katsomisen arvoinen leffa pitää tulla -ei voi olla että kaikki on -"ei kiitos" -leffoja. -No onneksi tämä ei ollut viimeinen ensi-ilta leffa. -Seuraavaksi tulee se viimeinen -ja TOD toivon että se nyt ainakin olisi näkemisen arvoinen.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Pompoko

Gotta say -"no thanks" to this one too. -Joops -eipä nyt ihan houkuttele teattereihin joku animepiirretty joistain marsuista -tai mistä lie otuksista. -Kyllä jotkut tollaset elokuvat on ihan hupaisia..., mutta ihan kaikkia ei kiinnosta nähdä -ja tämä kuuluu yksiin niihin. -Eli kuten jo tuossa englanniksi kerkesinkin jo todeta -pitää sanoa -"ei kiitos" -tällekin.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Armadillo

Ihan makee juliste..., mutta ei silti houkuttele ihan teattereihin asti. -Kyseessä on kuitenkin sota dokumentti. -Sotaelokuvat fiktiivisinä kyllä kiinnostaa..., mutta dokumentit -eipä juuri lainkaan. -Ja kaiken lisäksi tämä dokkarifilmi on joku tanskalainen filmi -joten vielä vähemmän kiinnostaa mennä katsomaan. -Joten eiköhän se ole se kaikille tuttu -"ei kiitos" -pistettävä. -Jeps jeps.

Miehen puolikkaat / The Simpsons

 Mitäs illan kivaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Lastenlääkärillä. Charlie passittaa Alanin Jaken terapeutille, kun Alan on alkanut kävellä unissaan. Lastenlääkäristäkin on suuri apu aikuisen miehen tuskaan. Jaksossa vierailee näyttelijä Jane Lynch!
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan Simpsonit..., mitäs kivaa siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:..:)...?

Vankilaelämää. Frank Gehry suunnittelee Springfieldille uuden kulttuurikeskuksen, joka muutetaan kuitenkin vähäisen kävijämäärän takia vankilaksi. Homer yrittää saada työpaikan vanginvartijana, mutta joutuukin itse telkien taakse.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Tänään tosin jäävät kyllä ohjelmat katsomatta -ja eiköhän syy illan mittaan selviä.

VÄLILYÖNTI

Tontsalta ei vielä tullut päivän synttäri typyä/videota -joten katkaistaanpa synttäri blogaukset tällä välilyönti blogauksella jotta saadaa blogattua päivän TV-ohjelmat ja perjantain ensi-illat.-Hjoops -eipä kait tähän sitten muuta.

Synttäri typymuistutus

Jeps jeps. -Elikkä Tontsalta olisi sitten odotettavissa päivän "synttäri" typy -samassa blogauksessa päivän video. -Niitä odotellessä toivottelen tässä omalta osaltani vielä yhden kerran tuttuun Facebook tyyliini: -Onneksi olkoon B)...=)...:)...!!!

Synttäriotsikot EDIT.

Jotta synttäri blogaukset eivät jäisi vähäisiksi -ja jotta blogauksia kertyisi -lisään synttäriotsikostoon vielä -Synttäri typymuistutus -blogauksen. -Löytyipä jopa sopiva kuva blogausta varten -näette sitten. -Hjoops.

Päivän "synttäri" kuva

Synttäri päivän kuvana saa toimia tollanen hauska koira jolla on kuono pystyssä -koska saanut vainun: -"Do I smell birthday cake?" -Onneksi kellään MatoApinassa ei ole koiraa taloudessa -voidaan syödä synttärikakut keskenämme pelkäämättä mitään hauveleita nuuskimassa kakkujen perään.

Päivän "synttäri" liikkuva kuva

Synttäri liikkuvana kuvana olisi tollanen välkkyvä-"happy birthday" -toivotus kolmella heiluvalla ilmapallolla. -Vielä kerran; -onneksi olkoon B)...=)...:)...!!!

Päivän "synttäri" makee kuva

Synttäri makeena kuvana toimikoot tollanen Alien aiheinen -aika siisti kuva jossa Alieni tulee henkilön mahasta ulos ja yläkulmassa lukee -Happy Birthday! -Toivottavasti sankariltamme ei pongahtele mitään Alieneita sisältään.

Happy Birthday (Matsku)

Aika muistaa synttärisankaria perinteisillä synttäriblogauksilla. -Otsikot tuttuun tapaan tähän alas...
...

  • Päivän "synttäri" makee kuva
  • Päivän "synttäri" liikkuva kuva
  • Päivän "synttäri" kuva
  • Päivän "synttäri" typy + video (Tontsa blogaa)
HAPPY BIRTHDAY