maanantai 7. heinäkuuta 2008

Päivän makee kuva

Tollanen makee kuva löytyi. -Mutta vaikka kuinka makee olisikin, niin tollaseen ei kyllä mielellään haluis törmätä jos olis olemassa tollanen. -Hetkinen, mikä ihmeen "tollanen"?? -Sehän on Godzilla, vaikka ei tosin paljoa näytä siltä Hollywood Godzillalta, saati alkuperäiseltä Japsi Godzillalta. -Pää muistuttaa enemmän Jurassic Parkin T-Rexiä. Sillä Hollywood Godzillalla oli terävämpi leuka.

Maanantain typy!


Joo pitää tosiaan muistaa että ei ota aseita, lähinnä kuula-ase sellaisia :ashamed:... :'(... :p... :D, koneeseen kun mennään Nyciin *SYDÄN*, mutta se siitä turhanpäiväisestä höpinästä :|... :x, no hotti typy kutsuu *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No hotti typy tosiaan kutsuu =), eihän tässä pysy housuissaan *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ihan cooli ase tolla khyllä on :), mutta, no sehän on pieni kun, noh, prinssin nakki :p... :D, ainakin mun mini-guniin (:p... :D) verrattuna B), joten typyllä pitäis olla onnen päivät kun se pääsee mun jätti aseella leikkimään *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEeeee :D!


Noniin, ase on ladattu :saint:, maalitauluun laukaisua odotellessa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEeeeeee :D!

Joo tosiaan :p, aseita ei kannata ottaa Nyciin :D!




Joo pakkailimpa tässä jo vähän tavaroita reissua varten :saint:, meinaten tunkea pari asetta, kuula-ase sellaista :ashamed:... :'(... :p... :D, laukkuun :o, joten, no eipä sitä tosiaan kannata tehdä :(, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D! No mutta :p...


...mä lähen tästä pakkailemaan :saint:, ensiksi kuitenkin vilkaisten uusimmat blogaukset *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEeeeee :D!

Päivän videot =)... :p... :D!

Joo kuten eilen varailin :p, niin tässäpä on päivän video :), tai siis videot :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

America's Got Talent - Mr. Big Beal Saxophone video :saint:... :p... :D -linkki!



America's Got Talent - Kashif Mamon Dancing video :saint:... :p... :D -linkki!



America's Got Talent - Butterscotch Beatbox video :saint:... :p... :D -linkki!



Joo mitäpä noihin lisäämään :saint:... :/... :'(... :p... :D, paitsi että...

America's Got Talent videoita :saint:... :p... :D -kuva!


...noi on just LOiSTavia *SYDÄN*, tai no ehkä ei nyt LOiSTavia :/, mutta =)... :p... :D..., joita on luvassa vielä miljoonittain (:p... :D) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

6 päivää matkaan

Sanoinko, että olisi ollut kuva varattuna tälle päivälle edellispäivänä? No olis ollu yks, mutta sitä sitten muokkaamaan, että siinä lukee oikein olisi tehnyt kuvasta vain ruman. -Eli mielessäni oli elokuvan 6. päivä juliste, mutta se olisi pitänyt korjata "6 päivää", tai englanniksi "6 days" ja olisi näyttänyt vain rumalta. -Nyt sitten tekaisin tollasen kuvan -siinä löytyi hakusanalla "sixth" toi kutonen -poistin vain sen "th":n siitä perästä ja lisäsin vapaudenpatsaan viereen. -Kelpaa toikin.