lauantai 16. lokakuuta 2010

Edellisen leffa-aiheisen makeen kuvan leffa tuli hankittua

 Tulipa tosiaan ostettua tuo edellisen päivän makeen leffajulkaisun leffa(t). -Olin aika yllättynyt kun julkaisu osoittautuikin...

... -tollaseksi kuten kuvasta näkee. -Tuosta google-kuvasta arvelin julkaisun olevan -kaksi koteloa yksien pahvien sisällä..., mutta se sitten osoittautukin yhdeksi kahden levyn koteloksi. -Blu-rayna tosin löytyi miten olin kuvitellut sen löytyvän DVD:nä -leffat omissa koteloissaan samassa pahviboksissa. -Mutta kelpaa se noinkin. -Kerran on muuten nyt itse ottama kuva julkaisusta -ja tuo googlesta poimittu -niin voisin jossain vaiheessa esitellä ostoksen tarkemmin omassa Hulkin blogissani vanhaan tuttuun tyyliini -ostosten esikatselukuva ekana. -Vaikka silleen aika hölmö tosin -kun tässä jo kerran esittelin..., mutta... -Hjoops.

Päivän "Avatar" makee(t) kuva(t)!

Jatkaakseni Hulkin aimemmin blogaamien makeiden leffajulkaisujen hengessä, niin tässäpä olisi kaksi TOD upea näköistä julkaisua loistavasta Avatar-elokuvasta: Ekassa kuvassa on peräti KUUDEN(!) levyn Extended Collector's Edition, jossa on kolme Blu-ray levyä ja kolme tavallista DVD:tä. Ja toisessa kuvassa kolmen levyn pelkät Blu-rayt sisältävä versio. Molemmissa on huikean lisämateriaalimäärän lisäksi peräti kolme eripituista versiota leffasta (162, 170 ja 178 min). Noista tosin vain kuusilevyinen taitaa tulla Suomessa myyntiin, mutta kyllä TOD kelpaa kun olen odotellut tätä julkaisua pienen ikuisuuden muna pystyssä =)... :D! Mällithän siinä meinas lentää :x, kun selvisi että paketissa on peräti 6 levyä :o... =)... :D! Olisipa jo marraskuun 19. päivä, kun tuota aletaan myymään! Itse taidan ehkä jopa ennakkotilata tuotteen Verkkokauppa.comista, josta sen saa Ahvenanmaan kautta verovapaasti ja ilman postimaksua =)! FUCK YEAH!

Ennen aikaista BB höpinää

Asukas Hannu poistettiin talosta sääntörikkomuksen takia. -Ei hyvin mene kun lössiä lähtee talosta alituiseen sääntörikkomusten takia. -Viime kaudella ei tainnut olla läheskään niin paljon näitä sääntörikkomus tippumisia. -Hjoops..., mutta sunnuntaina sitten taas palaillaan BB:n pariin. -Tää nyt oli tällanen välikuulutus.

Chilen kaivospelastushommista tehty peli

Pelikone sivuille oli ilmestynyt Chilen kaivospelastushommiin liittyvä peli missä pitää itse kokeilla pelastaa 33 kaivosmiestä maan syvyyksistä. -Peli on hyvin yksinkertainen. Pyörität hiirellä kuvassa näkyvää ratasta niin kapseli menee alas. Alhaalla kapselin tultua perille kuvaan ilmestyy tollanen puhekupla jota pitää klikata. -Klikattuasi kuplaa ilmestyy teksti missä mainitaan kapselissa olevan kaivosmiehen nimi jne. -Sitten vaan taas ratasta hiirellä pyörittäen hinaat kapselin ylös. -Ja samaa liikettä koko aika kunnes kaikki 33 kaivosmiestä on pelastettu. -Oikealla näkyy minun (Hulk) tulokseni.