tiistai 10. tammikuuta 2023

Päivän "melkein kertaus" juoma (by Tontsa)

 

No nyt menee jo ihan liian samaksi kun eilen, enemmän kun noissa aikasemmissa blogauksissa...

Joten oli otettava maidon kaato kuva lisäksi, vastapainottamaan yms shittiä 😇😋😁


Niin mähän juon kahvini maidon kanssa, muuten on ihan liian kitkerää... Ja aika kuumaakin (on ilman maitoa), sama teessä. Ja tykkään maidon tuomasta mausta, se on ehkä se tärkein :) Vaikka ei kuuma juomakaan ihan kivaa ole, varsinkin jos on jano. Tai ei tätä (eikä teetä) khyllä janoon juoda, mutta jos tekee mieli hörpätä oikein kunnolla - niin ei ole kivaa että se on ihan tulikuumaa =/ Glögissä mulla käy niin, sinnehän voisi toki lisätä kylmää vettä, mutta... No sitä on kiva hörppiä pieniä annoksia kuumana, kahvia ja teetä ei ole... Joten siksi; maito! B) :P :D

Päivän "melkein kertaus" ruoka

Eilen oli melkein ihan sama asetelma 😇😋😁 Nyt on vaan eri juoma, joka ekaa kertaa kaatuu perus TV istuin paikassani - päätin vähän repäistä 😍😎😋😂 No ei, olin vaan laiska - enkä jaksanut kuvata keittiössä 😞😓😋😆 Niin ja eri pihvikin on, mutta "sama" muussi löytyy - ja tietenkin sama ohjelmakin pyörii taustalla 😊 Taas on uusi PS muki käytössä, on toi hiAno 😍😎 Ja uusi lasin-alusta myös 😇😋😃


Ihan hyvä setti oli, mutta... Montaa päivää en khyllä jaksa syödä "samaa" =/ :'( :P :D Alkaa pihvit pursuta korvista, ja muussi varsinkin =( Noh, kattoo mitä sitä huomenna keksii - jota en taas(kaan) välttämättä blogaa... Katsoo miten innostuu =), niin ja että onko innostava ruoka...

Ruoka "melkein kertaus" ostosten esittely

No melkein on sama kun eilen, melkein pitäisi noi kuvat laittaa vastakkain 😇😋😁 Naudan grillipihvi paahtopaistista vaihtui vaan Wieninleike porsaan ulkofileestä 😊 Samasta kaupasta vielä ostin - en samasta sijainnista, mutta samasta ketjusta. Kuten blogistani selviää, niin eilen ostin Ruoholahdesta, tänään taas Itiksestä. Sitten löytyy samat perunat, tai "samat" 😋😁 Ja jogurttijuomakin eksyi kuvaan, ihan tarkoituksella khyllä 😎😋😂


Ihan hyvät ruuat oli - niin eilen, kun tänään... Mutta, mennään siihen vielä erikseen :)

Extra makee(t) kuva(t) + extra juoma

Unohtui parissa edellisessä päivän juoma blogauksessa ottaa käyttöön ostamani Marvel teemainen muki joten otanpa sen sitten nyt käyttöön. Siinä kaadan eka pussillisen inkiväärilattejauhoa.
Ja siinä menee kahvijauhe seuraavaksi...
...-ja lopuksi vielä kaakaojauhe.
Ja ei muuta kuin kuumaa vettä sekaan ja nauttimaan juoma hienosta mukista.

Päivän leffa(t)

Kuten lupailin niin tänään katson tosiaan pari leffaa missä esiintyy tänään syntymäpäiviään viettävä edesmennyt karhutähti Bart The Bear. Ekana leffana toimii Steven Seagalin tähdittämä toimintaelokuva On Deadly Ground...
...-ja toisena leffana katson Anthony Hopkinsin ja Alec Baldwinin tähdittämän jännärin The Edge - Reunalla. Ei muuta kuin ekaa leffaa pyörimään.

Päivän ällöttävä(t) kuva(t) + makee kuva

Hetkinen - ällöttävä kuva ja makee kuva samassa blogauksessa. Miten se on mahdollista🤔...? No otetaanpa selvää. No ihan ekana poraudutaan niihin ällöttäviin kuviin. Siinä kuvassa yllä👆 jos saa jotain tolkkua - pitäisi näkyä katkennut narunpätkä roikkumassa.
No se katkennut narunpätkä piteli tätä: lintujen talipallotelinettä. Se oli sitten tippunut hankeen varmaankin sen tuloksena että ei ollut kestänyt siihen laskeutuneen linnun painoa ja naru oli katkennut. Toivottavasti linnulle ei ollut käynyt huonosti. Eipä ainakaan ollut hangessa haavoittunutta/-kuollutta lintua. Sitten päästään siihen makeeseen kuvaan.
Nimittäin ratkaisuuni korjata katkennut naru. Solmin sen vielä kerran yhteen ja sitten pyöräytin teippiä narun ympärille koko narun pituudelta. Sen sijaan että olisin etsinyt uuden pätkän narua korjasin vanhan heikentyneen narun teipillä. Ja hyvin näyttää siinä roikkuvan.

Päivän juoma

Tulipa vedettyä huiviin eilen ostamani Teho Sport Banaani-suklaa palautusjuoma.
Ja nyt on jo vähän vaativampaa kaatokuvaa suoraan kurkkuun - että tölkki ei kosketa huulia ja juoma näkyy kun se kaatuu vanana suuhun. Piti muutama otos ottaa että sain täydellisen. Tai no - täydellisen kaatokuvan sain jo ekalla otoksella..., mutta siinä en katsonut kameraan ja kyynärpää oli rajaantunut ulos kuvasta.  Tässä on kaikki kohdillaan.

Päivän leffamusa

Ihan tässä hiljattain tuli katsottua Nicolas Cagen tähdittämä musta komedia Vampire's Kiss - Vampyyrin suudelma ja elokuvassa on melko mieleenpainuva tunnari. Sävellyksestä vastaa Colin Towns niminen elokuvasäveltäjä. Alla👇 video olkaa hyvät...

...



Special Birthday wish and R.I.P. Bart The Bear (1977-2000)

Tänään olisi maailman kuuluisimman karhun Bart The Bear syntymäpäivät. Valitettavasti menetimme kontion vuonna 2000 jolloin nallekarhu oli 23-vuotias. Tänään olisi tullut täyteen 46-vuotta..., mutta karhut eivät taida elää niin vanhoiksi. Tai en kyllä edes tiedä kuinka vanhoiksi karhut elävät.
Siinä näkyy muutama elokuva missä Bart The Bear esiintyi ja itselleni löytyy kokoelmista seuraavat: - 12 apinaa..., Legends of the Fall..., The Edge..., The Great Outdoors ja On Deadly Ground. Melkeinpä voisi karhuherran syntymäpäivän ja muiston kunniaksi katsoa ainakin kaksi noista elokuvista tänään illempana. Kepeät mullat ja lepää rauhassa Bart The Bear 🌺.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Heti ekana on tämä ohjaaja ja hän on Red Heat ja Bullet to the Head ohjaaja Walter Hill joka täyttää tänään 81-vuotta. Sitten on Sinkkuelämää sarjasta ja elokuvasta Ransom - Lunnaat tuttu Evan Handler joka täyttää tänään 62-vuotta. 1994 Pikku naiset elokuvassa nähty Trina Alvarado täyttää tänään 56-vuotta. Poliisiopisto 5 elokuvassa nähty Janet Jones täyttää tänään 62-vuotta. Ja sitten vielä mm. Men in Black 3 elokuvassa pahiksena nähty Jemaine Clement täyttää tänään 49-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.