maanantai 7. huhtikuuta 2008

Time to go!

Jeps jeps. Meitsi (Hulk) vetäytyy nyt blogista kiireellä nukkumaan. -Nyt jätän jopa hyvänyön blogauksen muiden huoleksi -nyt lähden sellasella kiireellä. -Joops.

Täydelliset naiset unohtui täysin

"You totally forgot us, U bastard!!" kihisevät Desperate Housewives naiset yhteen ääneen puukot ja käsiraudat selkiensä takana. -Enää ei auta saamaan rouvat leppymään mikään, mutta pistetään nyt kuitenkin tämän iltaisen juuri päättyneen jakson sepitykset...
...

Vaikeaa taidetta. Leen ja Bobin pihataideteos kuohuttaa naapureita, ja Lynette haastaa Katherinen taisteluun asukasyhdistyksen puheenjohtajuudesta. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi.

Maanantain typy!

Päivän typy on selvästi aasialaista perää :), mutta onkohan hän kotoisin Kiinasta, Koreasta vai Japanista :P?
No doggystyle -asennosta päätelle selvästikin Japanista =)... :$, sillä siellä koiran lihan syönti ei ole niin suosittua kuin Kiinassa ja Koreassa, joten eiköhän niissä maissa koiran tavoin pökkiminen (:D) ole vähemmän suosittua kuin Japanissa :D!

R.I.P. Charlton Heston

Taas poistui keskuudestamme yksi Hollywoodin suurnimi. -'60 luvun Apinoiden planeetta leffoista ja Ben Hur leffasta tunnettu näyttelijä sairasti Alzheimerin tautia ja kuoli kotonaan Los Angelesissa. -Itse muistan Hestonin parhaiten Arskaleffasta True Lies silmälappuisena päälikköhahmona ja Tombstonessa sen kuuluisi olla, mutta en muista hahmoa. -Leffa näet löytyy DVD kokoelmista.

Päivän video ja kuva B)... :p... :D!


Joo kaksi kärpästä sitten iskettiin yhdellä :saint:, video ja kuva sellaiset =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)! Joo eipä tässä kait sitten ole mitään selitettävää :/... :'(... :p... :D, paitsi että Brooke on LOiSTava ja Jim on, ÖÖÖööö :p, joo englanniksi vaan :saint:, eli...

Brooke White - Let It Be and Jim Carrey, LOL video =)... B)... :p... :D -linkki!



Jim Carrey elefanttina :saint:... :p... :D -kuva


...Brooke is AWESOME and Jim is HILARIOUS *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

I am Bored!

|O *huooooh* -että on tylsää! -H3lvetti että onkin tylsä koulupäivä. Tahtoo kotiin hetiiiii :x...:$...:o.. -Klo 16:00 asti pitää vielä jaksaa |O.
...

Päivän turhin blogaus oli sit tässä :p...:D...:ashamed:...:/...:|..

Moonraker -Kuuraketti (1979)

(Moonraker)

Avaruussukkulaa kuljettaneen jumbojetin syöksyttyä mereen koneen hylystä ei löytynyt jälkeäkään sukkulasta,joten James Bond saa salaisen tehtävän hoitaakseen.Ohjaaja: Lewis Gilbert, Englanti 1979, (121') Pääosissa: Roger Moore, Lois Chiles, Michael Londsdale, Richard Kiel, Corinne Clery, Bernard Lee, Geoffrey Keen, Desmon Llewelyn, Lois Maxwell. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

(South Park)

Kausi 4, jakso 6/16: Cherokee-tamponi. Kylen munuaiset alkavat pettää, mutta hänen äitinsä luottaa vain New Age -kaupan holistisiin hoitokeinoihin, eivätkä ne tunnu auttavan.