keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Päivän "synttäri" kuva

Nyt alkaa jo olla kakussa sen verran kynttilöitä että kynttilät puskevat oikein liekkejä kun niitä on niin paljon. -Eiköhän sankarimme kuitenkin puhku ne yhdellä puhalluksella kaikki...?

Päivän "synttäri" makee kuva

Synttäri makeena kuvana toimii tollanen kieltämättä aika hemmetin makee Incredible Hulk synttärikakku. -Hulkin (minun 8)...:saint:...) puolesta siis vielä kerran -HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ...!!

Päivän "synttäri" typy

No hyvin samankaltainen kakku typyllä näkyykin olevan. -Kylläpä näyttää syötävän hyvältä. -Ja nyt en puhunut kakusta :D...:p...

Synttäri typy arvoitus

Mitä tekemistä suklaapäälysteisellä kermakakulla on tekemistä päivän typyn kanssa...? -No kyseessä on synttäri typy -joten olisko typyllä synttärisankarillemme tollanen vastaavanlainen kakku...? -Ei muuta kuin ottamaan selvää.

Päivän "synttäri" liikkuva kuva + typymuistutus (itselleni)

Synttäri liikkuvana kuvana toimii tollanen bilepilliin puhaltava typykkä. -Tytsi muistuttaa samalla minua (Hulk) päivän typystä. -Vähäisen vaatetuksen johdosta myös tämä menisi päivän typystä..., mutta kuva on jo varattu -ja tää sattu löytymään myöhemmin.

Onneksi olkoon Tontsa-84

Onneksi olkoon Tontsa 8)...=)...:)...!! -Taas on vuosia kertynyt lasiin ja aika juhlistaa synttäreitä tuttuun tapaan synttäri blogauksin seuraavilla otsikoilla.

  • Päivän "synttäri" liikkuvakuva + typymuistutus (itselleni)
  • Synttäri typy arvoitus
  • Päivän "synttäri" typy
  • Päivän "synttäri" makee kuva
  • Päivän "synttäri" kuva