perjantai 12. lokakuuta 2007

Hyvänyön blogaus!


Joo tänään tuli aika paljon blogauksia MatoApinalta B), tai sanoisko MatoApinalta :)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Mutta muut jäsenet on ollu hengessä mukana :saint:... :p... :D, energian ollen nyt niin lopussa että on PAkKO mennä nuQ :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Mutta mikäs mennessä nuQ :x, koska...


...huomenna riehumaan Hulluille Päiville =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Ysi kausihan on South Parkissa menossa :saint:...


Joo Hulkki kyseli puh-elimessä (:D) mikä kausi on meneillään, joten pikaisella googletus/IMDb:llä selvis että ysi kausihan se siellä pyörii kolmannella jaksolla =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo oon ajatellu että vois noihin ohjelman "mainostuksiin" ja chatteihin pistää mikä kausi ja jakso on kyseessä :), eiköhän tämä nyt ratkaissut asian :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli vaihdan nyt eilisen/tän päivän South Park chatin semmoiseksi millainen se/noi (eiköhän nyt samantien muutkin sarjat sittten B)...) vois jatkossa olla =), eli tästä:


"Eilisen South Parkin jälkikäsittelyä!"


tähän:


"Eilisen South Parkin 9.Kausi 3.Jakso (Wing) jälkikäsittelyä!"


South Parkin 9.Kausi 3.Jakso (Wing) sekä muutkin 1-4 jaksot (:p... :D) -kuva!


Eli tollein vois jatkossa :), ainakin South Parkin :saint:, muttei miksei muutkin B)... Joo ens viikolla on sitten luvassa 9.Kausi 4.Jakso -Best Friends Forever luvassa :saint:, hyvältä kuulostaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Pysyypä sarjojen menevät kaudet paremmin selvillä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D

Voiko girlfriend lähteä HP reissuun mukaan?


"M: NOOOOOooooou :'( (:D)!! Ethän sä nyt perinnettä voi rikkoa jonkun pakkaamisen takia :(?! Eihän HP:lla piipahtamiseen mee ku tunti tai pari :).

T(ontsa)-Bag said...
"Eihän HP:lla piipahtamiseen mee ku tunti tai pari :)."
Aivan :), eli moneltas tavataan <3...>:saint:... B)... :p... :D?"

...
Niin, no kait on sit lähdettävä, mutta sopiikos jos otan tyttöystäväni mukaan? -Meinaan, ajateltiin viel huominen päivä olla yhdessä ku ylihuomenna sit lähden sinne matkoille, sit ei nähä viikkoon.