keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Päivän video!



Törmäsin yksi päivä Youtubessa Terminator 2: The Opera -nimiseen videoon, joten olihan se hauskuutensa takia blogattava :p! Videon tekijä legolambs on tehnyt muistankin klassikkoleffoista (esim. Robocop ja Total Recall) hauskoja musikaaliversioita, mutta ne ei ollut yhtä hauskoja kuin tämä T2 ooppera :p.

Päivän makee kuva

Taas tuli selailtua Iltiksen sivuja -ja taas tuli törmättyä johonkin blogaamisen arvoiseen. -Tälläkertaa tuli tollanen aihe eteen -voitte lukea tarkemmin asiasta yllä olevasta kuvasta.

Mutta mitäs itse asiaan -kyllähän tollanen olis ihan makee nähdä. -Eli siis silmä vain tarkkana lehtijutun antamiin aikoihin ulos tähyilemään.

The Simpsons

No goddamn. -Tämä olisi pitänyt tarkistaa ennen kuin blogasi päivän TV-ohjelmat. -Tämän iltaista Simpsonit jaksoa ei ole nimittäin aikaisemmin blogattu. -No -nyt on sitten pistettävä Simpsonit erikseen..., mutta taas jatkossa sitten samaan muiden kanssa. -Mutta elikkä -mitäs kivaa illan jaksossa olisi tänään sitten luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Kauhea kokkisota. Marge osallistuu kokkauskisaan ja saa pian huomata, että amatöörikokkien kovassa kilpailussa kaikki keinot ovat sallittuja. Lisan suureksi pettymykseksi myös Marge alentuu pelaamaan likaista peliä.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Odotan innolla =)...:saint:...:)...

Miehen puolikkaat / C.S.I.

Mitäs kivaa illan Miehen puolikkaissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Kaikkien rakkaiden ympäröimänä. Charlie tekee epätoivoisen yrityksen saada entinen tyttöystävänsä takaisin ja järjestää suuren perheillallisen kiitospäiväksi. Juuri eronnut pariskunta vanhempineen, taloudenhoitaja ja häiriköivä naapuri eivät kuitenkaan vakuuta entistä tyttöystävää.
...
Hauskalta kuulostaapi :).. -Entäpä sitten illan CSI..., mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Kunniakysymys. Pahoinpitelyn uhri kieltäytyy hoidosta, eikä muutenkaan ole kovin avulias. Pian selviää, että pahoinpitelijä on murhattu. Kyse ei ehkä kuitenkaan ole tavanomaisesta kostosta. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
...
Kyllä ihan jännältä kuulostaa -boksia innolla odottaen.