perjantai 11. syyskuuta 2009

Päivän makee kuva

Siinä koreilee eilen ostamani Spongebob säästöpossu *SYDÄN* ..., joka korvasi aikaisemman kolikkosäiliöni -vanhan säilykepurkin. -On kyllä TOD makee *SYDÄN**SYDÄN**SYDÄN**SYDÄN*...!!! -Eikä ollut kuin 27 euroa. -Ja se oli alentunut -kun ekalla kerralla katselin sitä -sen hinta oli muistaakseni jotain hieman yli 40 euroa -ei yhtään paha alennus. -Vaikka tosin olisin ollut valmis maksamaan myös sen 40 jotain..., mutta kivempi halvemmalla.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Kansakunnan olohuone

No hyi olkoon. -Kotimainen ja kaiken lisäksi vieläpä dokumentti sellainen..., joten eiköhän se ole selvä mitä seuraavaksi möläytän...? -"Ei kiitos" -Leffan juliste on jo tarpeeksi karsee -entäpä sitten itse leffa...?? -Täyttä skaibaa sanoisinko.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Chéri

Pukudraamaa -kaikki varmaan tietää mitä niistä ajattelen. -Toistetaan silti; -"ei kiitos". -Tuttu lausahdus jo tuhansista kertyneistä perjantain ensi-ilta blogauksista (ei nyt ihan tuhansista..., mutta joops)... -Lukijat saattavat ehkä väsyä jatkuvaan toistoon..., mutta eipä ainakaan vielä ole kukaan valittanut -jotenka jatkan samaan malliin.

Perjantain ensi-illat Nro 2

G-Force

Tätä voisi ehkä jopa harkita ihan teattereihin asti nähtäväksi. -Tykkään näet komedioista -ja tykkään myös tehosteleffoista..., ja tässä on niitä molempia. -Ainakin traileri antoi näin ymmärtää..., että tehosteita riitti -kuin myös komediaa. Pienenä lisäinnoittajana on Nicolas Cage..., joka kuullaan leffassa maamyyrän äänenä.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Taking Woodstock

Ang Lee on kyllä monipuolinen ohjaaja -se on kyllä todettava. -Herra on ohjannut pukudraamaa (Järki ja tunteet)..., perus draamaa (The Ice Storm/Brokeback Mountain)..., westerniä (Ride with the Devil)..., kung futa (Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme) -ja jopa yhden toimintarymistelyn (Hulk).. -Ja nyt sitten tämä; -Woodstockista kertova komedia. -Ja mitä tähän uusimpaan -sen näkemiseen..., niin ehkä DVD:lle voisi jättää/säästää. -Ellei sitten joku pyydä mukaan katsomaan -se on sitten eri asia -sit voi kyllä mennä.