perjantai 20. marraskuuta 2009

Päivän typy(t)


Lueskelin päivän uutisotsikoita Iltalehden kotisivuilta ja silmiini pamahti tollanen otsikko kuin -oho, mitä tyttöjä -ja pitihän se sitten heti katsastaa tarkemmin. -Ja oho indeed mitä tyttöjä -päätin heti ottaa kuvat talteen päivän typyiksi. -Samalla sain ajatuksen..., että kun kerran löytyi samasta paikasta kerralla noin upea litannia typykuvia niin blogaistaan koko kuvasto kerralla tässä yhdessä blogauksessa. -Mitään eri päivinä tyyliin -"taas olisi luvassa Iltiksen kotisivuilta löytämiäni typyjä"... -Kerralla nyt vaan kaikki. -Sitten typyihin...
--Yksi pikku huomio tosin ennen esittelytä. -Mitä persanan tähtiä typyjen palleroiden edessä...??? -No mutta eipä ne pahasti peitä näkyjä..., joten eiköhän mennä asiaan...?

Ooh. -Kelpais sitä kyllä tota puuta vasten tota typyä vähän jyystää =)...B)...:p... -Hjoops...


Vai lukee panojen lukumäärä typyn alkkareissa...? -Eiköhän osteta typylle uudet joissa luku 13..., nimittäin kolme uutta panoa -team MatoApina.


Olen notkistanut itteni tuon renkaan sisään piiloon eikä typyillä ole siitä harmainta aavistustakaan. -Kunnes himot nuolaista typyjä olivat niin suuret..., että en vain voinut olla nuolaisematta. -Mutta sehän ei typyjä haitannut.


Tiesin olevani paratiisissa kun näin enkelin tulevan valosta minua vastaan. -WTF...??? -Mutta kyllä jumalaiset panot saa tuntemaan -että olisi paratiisissa -ja varsinkin jos typy on kaunis kuin enkeli ikään.

Typy antaa ohjeita mistä kohtaa hieroa häntä -vaikka playerina tiedän kyllä tasan tarkaan kaikki mieluisat kohdat mistä hieroa.

Kyllä on onnen laiskiainen -kattokaa nyt sen ilmettäkin -ihan kiimainen otus -jumalauttaH...!!!! -Oikeasti se olen minä siinä pukeutuneena laiskiaiseksi.

The Simpsons

Entäpä illan Simpsoneissa tänään...?
...
Lunta tupaan. Amerikkalainen piirrossarja. Johtaja Burns tekee henkilökuntineen suunnistusretken vuoristomajalle.
...
Tätäkin odotan erittäin suurella innolla.

F.r.i.e.n.d.s.

Mitäs illan Frendit jaksossa on tänään luvassa...?
...
Totuus Lontoosta. Ross pyytää vastahakoista Rachelia babysitteriksi Ben-pojalleen ja järkyttyy huomatessaan, mitä kaikkea Rachel on pikkukaverille opettanut.
...
Odotan suurella innolla illan jaksoa.

Perjantain ensi-illat

The Twilight saga: -New Moon

"Ei kiitos" -teattereissa..., mutta tälle vois sitten lämmetä DVD:lle ilmestyttyä ja ostaa molemmat -mikäli ainakin boksi tulee..., niin silloin kyllä voisi harkita. -Ja tarjouksena tietysti -mitään uutuuden hintaa boksista mene maksamaan. -Siis mikäli on tulossa sellaista. -Mutta DVD:lle tosiaan mieluummin -ja nyt varsinkin kun ykkönen on jäänyt näkemättä teattereissa..., niin samantien sitten tämä jatko-osakin.

Perjantain "ei kiitos" ensi-illat

Siinä on pikkupojalla kyllä täydellinen ilme kuvaamaan tuntemuksia näitä perjantain ensi-iltaleffoja kohtaan. -Kieli ulkona ikään kuin -"blaaaaaaaah".. -Ja sitä kyllä nämä seuraavat leffat kyllä ovatkin. -Yksiä isoja -"blaaaah" äännähdyksiä. -Minkälaisista leffoista on siis kyse..., jos ne ihan -"blaah" leffoja ovat. -No totta kai -"ei kiitos"-leffoista -ja nyt niitä olisi tarjolla peräti kaksi kappaletta. -Ekana tuomion saa elokuva nimeltä...
...


Séraphine

Kuten viime perjantaisten -"ei kiitos"-leffojen kohdalla mainitsin -pilaavat näiden paskaleffojen julisteet kyllä TOD paljon blogimme ulkoasua..., mutta kerran tähän on ryhdytty niin sitten PAkKO blogata. --Mutta mitä itse leffaan -juu..., ei kyllä kiinnosta paskan vertaa. -Niin tylsältä vaikuttava leffa -ja pelkän julisteen perusteella -traileria en ole nähnytkään..., enkä tuskin haluakkaan nähdä.
-Entäpä sitten perjantain toinen -"ei kiitos"-leffa...?
...


Thomas

Vielä vähemmän kiinnostaa kuin tuo edellinen -ja arvatkaas miksi...? -No kyseessä on kotimainen elokuva. -"Ei kiitos"-leffojen aatelia. Odotan kyllä sitä päivää kun kotimaisen leffan kohdalla ei tartte sanoa -"ei kiitos"..., että se on oikeasti kiinnostava leffa. -Eiköhän Renny Harlinin Mannerheim leffa ole sitten ainakin sellainen jolle ei tule sanottua "ei kiitos"...?

Päivän video sekä makee ja ällöttävä kuva!



Tossa pari päivää sitten faija ehdotti että mentäisiin koko perhe viikonloppuna kattomaan yllä päivän videossa nähtävää Walking with Dinosaurs -spektaakkelia Hartwall Areenalle, joten tuumin että mikäs siinä kun vanhemmat maksaa =)... :D! Aika loistava ajotus faijalla, sillä olin just päivää aiemmin kattonu koko Jurassic Park -trilogian :p.

Erityisesti päivän makeessa kuvassa olevan tyrannosaurus rexin (ja sen poikasen :p) esiintymistä odotan innolla =)! Ei noi kyllä Jurassic Parkin -tehosteille tuu pärjäämään :/, mutta eiköhän kiertäväksi live-esitykseksi edessä oo huikea elämys =)!

Mutta on tolla huonot puolensakin, jotka on ympyröity yllä päivän ällöttävässä kuvassa. Ensimmäisenä tietenkin törkee hinta :x (parhaista paikoista ois joutunu maksaa viel kympin lisää :x), joka tosin ei pahemmin haittaa ku ei ite joudu maksamaan :D... :p, ja toisena se ettei siellä muka saa kuvata paskaakaan |O! Tosin kaikki netissä olevat videot ja kuvat todistaa ettei jengi välitä tosta kiellosta kärpäsen paskan vertaa B), joten tuskin välitän mäkään :D!