perjantai 20. marraskuuta 2009

Päivän typy(t)


Lueskelin päivän uutisotsikoita Iltalehden kotisivuilta ja silmiini pamahti tollanen otsikko kuin -oho, mitä tyttöjä -ja pitihän se sitten heti katsastaa tarkemmin. -Ja oho indeed mitä tyttöjä -päätin heti ottaa kuvat talteen päivän typyiksi. -Samalla sain ajatuksen..., että kun kerran löytyi samasta paikasta kerralla noin upea litannia typykuvia niin blogaistaan koko kuvasto kerralla tässä yhdessä blogauksessa. -Mitään eri päivinä tyyliin -"taas olisi luvassa Iltiksen kotisivuilta löytämiäni typyjä"... -Kerralla nyt vaan kaikki. -Sitten typyihin...
--Yksi pikku huomio tosin ennen esittelytä. -Mitä persanan tähtiä typyjen palleroiden edessä...??? -No mutta eipä ne pahasti peitä näkyjä..., joten eiköhän mennä asiaan...?

Ooh. -Kelpais sitä kyllä tota puuta vasten tota typyä vähän jyystää =)...B)...:p... -Hjoops...


Vai lukee panojen lukumäärä typyn alkkareissa...? -Eiköhän osteta typylle uudet joissa luku 13..., nimittäin kolme uutta panoa -team MatoApina.


Olen notkistanut itteni tuon renkaan sisään piiloon eikä typyillä ole siitä harmainta aavistustakaan. -Kunnes himot nuolaista typyjä olivat niin suuret..., että en vain voinut olla nuolaisematta. -Mutta sehän ei typyjä haitannut.


Tiesin olevani paratiisissa kun näin enkelin tulevan valosta minua vastaan. -WTF...??? -Mutta kyllä jumalaiset panot saa tuntemaan -että olisi paratiisissa -ja varsinkin jos typy on kaunis kuin enkeli ikään.

Typy antaa ohjeita mistä kohtaa hieroa häntä -vaikka playerina tiedän kyllä tasan tarkaan kaikki mieluisat kohdat mistä hieroa.

Kyllä on onnen laiskiainen -kattokaa nyt sen ilmettäkin -ihan kiimainen otus -jumalauttaH...!!!! -Oikeasti se olen minä siinä pukeutuneena laiskiaiseksi.

Ei kommentteja: