torstai 1. kesäkuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa)

Eilen khyllä Hulkin kanssa juuri tehtiin 'tätä', mutta... 😳😖 No onhan tämä erimakuista, kun ravintola sen tekee 😇 Onko se parempaa..?! No siihen en ota kantaa... Tai, noh... onhan toi paljon kalliimpaa, joten... No onhan se parempaa! 😊😓😋😁 Mutta, no kotona on kivempi syödä TV:n äärellä - ja tulee paljon halvemmaksi! 😎 Eikä se omatekoinen nyt niin 'pahaa' ole 😍 Mutta onhan se ihan kiva ravintolassa(kin) istua ja syödä, hinta on tosiaan vaan mitä on...


Paikka oli tosiaan Spaghetteria Kaari, ja ruoka oli Pasta Carbonara. Olisihan sitä voinut ottaa eri aterian, niin bolognesen ja tämän sijaan... Tosiaan, bolognesekään ei houkutellut - joku kala olisi voinut olla ihan hyvä :) Mutta, nyt on liian myöhäistä =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEEEEeeee :D Mutta ihan hyvä valinta oli, khyllä maistui - TOD!! =)

Päivän leffa

Arska-maratoni saa mennä pienellä tauolle kun on aika pistää kehiin 6. Ghostbusters maratoni. Nyt pyrin katsomaan elokuvat peräkkäisinä päivinä. Alla👇 maratonin ajankohdat. 

  • 1.6. Ghostbusters 
  • 2.6. Ghostbusters 2
  • 3.6. Ghostbusters: Afterlife
  • 5.6. Ghostbusters (2016)

Päivän jälkiruoka + juoma

Jälkiruoka tuli nautittua Redin Espresso Housessa missä otin Latte Macchiaton ja Choco Caramel Cheese Cake palan. Eipä oikein muuta lisättävää. 

Päivän ruoka

Niin harvoin tulee syötyä mitään kalaruokaa niin nytpä kävin Redissä Fisu ja ranet nimisessä ravintolassa ja otin Fish & Chips aterian. Kuvassa näkyy myös juoma..., mutta siitä oma esittelyblogaus omassa Hulkin blogissani. Ihan hyvä setti oli.

Happy Birthday Morgan Freeman

Jopas on kummallista - näyttelijä Morgan Freeman ei ollut Imdb:n born today listalla vaikka hänellä on tänään syntymäpäivä. No mutta herra kyllä TODellakin ansaitsee oman syntymäpäivä blogsuksensa. Seven ja Kiss the Girls - Jäähyväiset tytöille - tähti täyttää tänään 86-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 Morgan Freeman.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Dogma leffassa nähty Alanis Morissette täyttää tänään 49-vuotta. Elokuvista Coyote Ugly..., Idän pikajunan arvoitus ja Kuolema Niilillä tuttu Adam Garcia täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Trainwreck ja Snatched tuttu Amy Shumer täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvista Zoolander ja Perfect Stranger tuttu Heidi Klum täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Huominen ei koskaan kuole ja Pirates of the Caribbean tuttu Jonathan Pryce täyttää tänään 76-vuotta. Elokuvista Meet the Parents ja Meet the Fockers tuttu Teri Polo täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista Halloween 4 ja Urban Legend tuttu Danielle Harris täyttää tänään 46-vuotta. Elokuvista Deadpool 2..., Joker ja Bullet Train tuttu Zazie Beetz täyttää tänään 32-vuotta. Elokuvista Spider-Man: Homecoming - Far From Home ja No Way Home tuttu Tom Holland täyttää tänään 24-vuotta. Sitten vielä elokuvista X-Men 2..., Troy ja The Ring tuttu Brian Cox täyttää tänään 77-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille.