perjantai 16. maaliskuuta 2012

Päivän taidekuva

Työharjoittelussa tuli taas maalailtua ja no -ei ehkä ihan parhaimpia tuherruksia..., mutta kelvannee ny päivän taidekuvaksi.

Perjantain ensi-illat Nro 3

 Vares -Uhkapelimerkki

Pistetään tähän kuitenkin jotain tekstiä lisäksi -vaikka laitankin tähän oheen nuo 100% -ja -"ei kiitos" -kuvat. -No sitä vaan -että nyt kans sitten pysyn kannassani -enkä anna mitään mahiksia -kuten menin edellisen Vares-leffan kohdalla tekemään. -Samaa virhettä en tee toistamiseen -sillä voin jo arvata että tämäkin tulisi vain emäs kusahtamaan -ja sitten v|tuttaisi niin saatanasti. -Eli se on -"ei kiitos" -ja 100% varmuudella tälläkertaa. -Alhaalla vielä ne kuvat vahvistamassa asian.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Happy End

Säästän ne 100% -"ei kiitos" -kuvat viimeiseksi esiteltävään leffaan ja pistän tähän lyhkäsen tekstipätkän saattelemana sen -"ei kiitos". -Sitten etiä päin.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Contraband -Salakuljettaja

Tämä ei sentään ole vielä se 100% -"ei kiitos" -elokuva -vaan tämä kyllä TODellakin kiinnostaa nähdä. -Ainakin trailerin perusteella näyttää erittäin upealta. -Toimintaa ja jännitystä näyttää riittävän.

100% kansio

Pieni uudistus -"ei kiitos" -pelleilyyni. -Muokkasin nimittäin -"ei kiitos" -kuvan seuraksi tollasen -"100%" -kuvan. -Tai siis monta -"100%" -kuvaa neljällätoista eri fontilla. -Pistän sen niihin joita en 100% varmuudella halua nähdä. -Ja tänään tuli ainakin yksi sellainen.