sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Goodbye... my friends... :'(

Niin se kuulkaas on, että minun (Hulk) on nyt aika hyvästellä (tältä päivältä) blogi. -Tontsa saa jälleen kunnian hoitaa hyvänyön blogauksen. -Nyt tämä blogaus tosiaan myös jää viimeisekseni, kun kerran kerkesin hyvästellä kaikki.
...

Goodbye... my friends... :'(.

Uuden accon tosiaan tein YouTubeen B)... :p... :D!


Joo kuten blogasin (Tiltissä ja Bloggerissa) :saint:, niin teinpä sitten uuden accon YouTubeen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)! Ai miksi täällä blogasin :x, no TV -ja elokuvashitti (:p... :D) kun toi on niin jotku, useimmat =)... :/... :'(... :p... :D, videot varmaan kiinnostanee teitäkin =), kuten Hulkkia nyt varmaan kiinnostaa toi Aliens vs Predator - Requiem Preview jossa näkyy ton leffan alku minuutit =)... Niin ja onhan noi MadTV sketsitkin (MadTV Stuart (and Bobby Lee :p... :D), MadTV Sport coach ja MadTV Basketball song =)... :p... :D) Hulkin (kuten Matskunkin, mutta sehän on nähnyt noi jo TV:stä B)... :p... :D) mielestä hauskoja =)... :D, L-Koodit (The L Word Shane vs. Papi ja The L Word Basketball) ei taas taida pahemmin sentään upota :/... :'(, mutta..., joopS :p... :D... B)... :'(! No mutta :p...

Mä (Tontsa :p... :D) blogaan uudesta YouTube tilistäni =)... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


...silmä kovana vaan tuolta kattelemaan TV -ja elokuvashittejä (:p... :D), niin enköhän tonne kaikkia tunge kiinnostavia trailereitakin (Rambot, Indiana Jonesit yms...) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Tässä olisi kuvaehdokas Nro 1 -"Matopizza"


"Matopizza" nimellä kulkeva eka kisakuvani on valmis ja se on siinä valmiina odottamassa hyväksyntää kisaan pistämiseen. -Saa nähdä jaksanko tänään enää väsätä toista kuvaa. Huomenna on menoa -ehdin ehkä South Parkin juuri laittaa -ja tiistaihan uhrattiin, joten keskiviikolle jää toinen kuvaehdokas.
...

Kuvaehdokas Nro 1 -"Matopizza" -kuva