perjantai 11. elokuuta 2023

Päivän toinen leffa + poster

Illan toisena leffana toimi Meg 2 - The Trench ja ihme kyllä sain katsottua lähes kokonaan nukahtelematta. No mutta tämä olikin viihdyttävä leffaelämys alusta loppuun.

Päivän jälkiruoka + leffa + poster

Illan ekaa leffaa varten tuli ostettua perus leffamässyt eli Suffeli Puffit ja Pätkis pussit.
Ja illan ekana leffana toimi Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem minkä aikana kyllä tuli nukahdeltua ihmeen paljon. Meni melkein puolet ohi. Mutta se mitä sain nähtyä oli kyllä hyvää että nukahtelu johtui kyllä jostain aivan muusta kuin että leffa olisi ollut pitkästyttävä. No - varmasti löytää tiensä kyllä kokoelmiini tämä leffa niin uusintakatselu sitten DVD:tä tai Blu-Rayltä - kummalle formaatille nyt ikinä hankintaan leffan.

Päivän juoma

Vaikka Friends & Brgrsissa sai juoda hanalimpparia niin paljon kuin halusi niin oli silti ostettava erillinen pullo ravintolan omaa limpparia. Otin tollasen raparperi-seljankukka limpparin.
Vaihtelun vuoksi tollanen juomankaatokuva vaikka on niitä hörppykuvia kyllä kiva ottaa. 

Päivän ruoka

Kampin Narinkkatotilla oli tollanen Grandiosa koju missä jaettiin ilmaisia pizzaslaisseja joten pitihän sitä mennä jonottamaan.
Siinä jonottaessa otin kuvan kyltistä missä mainostettiin pizzoja. Oli tämäkin hyödyllinen tieto.
Siellä oli kolmea eri pizzaa joten otin kaikkia yhden slaissin kerralla niin ei tarvinnut jonottaa uudestaan.
Pizzat oli kuitenkin vasta alkupaloja. Tässä ollaan varsinaisen päivän ruoan äärellä. Käytiinpä nimittäin Tontsan kanssa Friends & Brgrsissä syömässä. Siinä oma ateriani mikä oli Double Friends Brgr.
Siinä Tontsa aterioineen - nyt en muista minkä aterian hän otti.
Itelleni jäi vielä nälkä joten tilasin vielä tollasia halloumitikkuja.
Koska Friends & Brgrs on vanhoissa RAXin tiloissa missä aikoinaan tuli otettua se legendaarinen poseeraus kahden pizzaslaissin kanssa niin oli sitten uusittava tämä kuuluisa RAX poseeraus..., mutta ranskiksilla. 

Päivän toinen KKSA-kuva

Nyt oli tullut uusi teema Facebookin KKSA-ryhmään - Korkeasaaren Manulit ja niiden pennut -joten tässä sitten oma pilakuvan.

Päivän KKSA-kuva

Nyt tulee taas vähän tiheämpään näitä KKSA-kuvia kun oli tässä pieni tauko. Tällänen tuli muokattua ennen nukkumaan menoa viime yönä. 

Perjantain ensi-illat, Nro 4

Talk to Me

Aina kauhuleffat kiinnostaa ja kyllähän tämäkin näytti trailerin perusteella ihan hyvältä.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Andra Akten

Tämä taasen ei houkuttele juuri ollenkaan joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle ja kohti viimeistä ensi-iltaleffaa. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Haunted Mansion 

Tämä ainakin kiinnostaa minua (Hulk) erittäin paljon ja tätä voisikin ehdottaa eräälle kaverille mentäväksi joku päivä.
 

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem 

Tätä on tarkoitus mennä katsomaan koko MatoApina tiimillä joten säästän jotain päivän leffa blogaukseen.
 

Perjantain ensi-illat

Tänään näkyisi olevan peräti kolme elokuvaa mitkä kiinnostaa nähdä. Mitkä ne ovat - se selviää sitten itse esittelyblogauksissa.

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3
  • Perjantain ensi-illat, Nro 4
 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Fences..., Suicide Squad..., The Woman King ja Air tuttu Viola Davis täyttää tänään 58-vuotta. Elokuvista Spy Hard..., Air Force One ja Spider-Man 2 tuttu Elya Baskin täyttää tänään 73-vuotta. Elokuvista Rocky III ja Gremlins 2: The New Batch tuttu Hulk Hogan täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista Star Wars ja Sleepy Hollow - Päätön ratsumies tuttu Ian McDiarmid täyttää tänään 79-vuotta. Elokuvista Ace Ventura: Luonto kutsuu..., Hotel Rwanda ja Æon Flux tuttu Sophie Okonedo täyttää tänään 55-vuotta. Elokuvista Devil..., Argo ja Air tuttu Chris Messina täyttää tänään 49-vuotta. Elokuvista Army of Darkness..., Bicentennial Man..., The Amazing Spider-Man ja Old tuttu Embeth Davidtz täyttää tänään 58-vuotta. Sitten vielä elokuvista Thor..., The Avengers..., Ghostbusters (2016) ja Men in Black: International tuttu Chris Hemsworth täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.