sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Päivän toinen leffa + poster

Seuraavaksi uusintakatseluun toinen Farelly veljesten elokuva missä nähdään Bill Murray nimittäin - Kingpin - niminen komedia muissa rooleissa Woody Harrelson ja Randy Quaid.
Tässä vielä elokuvan juliste koska tuo alkuvalikko kuva oli hieman tylsähkö. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän leffa

Pistänpä pitkästä aikaa uusintakatseluun tämän elokuvan - Farrelly veljesten - Osmosis Jones. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Extra juoma

Taas pitää hehkuttaa sitä huippuominaisuutta että limpparia sai juoda niin paljon kuin halusi. Siltikin tuli juotua vain kaksi mukillista.

Päivän ruoka (by Hulk)

Tontsan kanssa tuli tosiaan käytyä Pizza Hutissa syömässä missä sitten ite tilasin pizzan lisäksi muutamat Wingssit. 
Normaalisti syön wingssien kanssa ison Pepperoni pannupizzan..., mutta nyt halusin testata sen eilen mainostamani Pan Meat Lover pizzan.
Ja olihan sitä laitettava hieman extra juustoa ja siroteltava parmesaania kunnon kädellä.

Päivän png-kuva

Siinä vielä
päivän KKSA-kuvassa hyödyntämäni cgi-kasvo png-kuva
 

Tontsa pelleilee

Tai en nyt tiedä, "pelleilenkö"!?
Ehkä olen vaan sivistynyt.
:-)
No joo, ei oikein nälkähalua ollut.
Joten...
Pelleilyksi meni!
=/

Päivän "lasten" ruoka

Siinäpä se lepää...
:-) :-P
Miksi "lasten"?
;-xx
No olen vähän kipeä...
=/
Silti khyllä pizzalle lähdin...
...ilomielin!
8-]

Päivän KKSA-kuva

Tein joskus aikoinaan C.G.E. Mannerheimista vastaavanlaisen kuvan ja huomasinpa muuten että se oli ajalta ennen kuin aloin blogaamaan näitä KKSA-kuvia tänne MatoApinaan joten sitä kuvaa ei ole täällä MatoApinan blogissa. Ja eipä löytynyt myöskään Facebookin nykyisestä KKSA-ryhmästä. Eli se kuva on nyt sitten hävinnyt lopullisesti. 

Mutta tähän uuteen KKSA-kuvaan. Enpä tiennytkään että tuoreen presidenttimme Stubbinkin koko nimi on C.G. alkuinen. Otinpa sitten vanhempien luona kuvan uusimmasta Suomen Kuvalehti numerosta missä Stubbi koreilee kannessa ja nimikirjaimet C.G.A. lukee siinä kuvan vieressä. Teinpä sitten saman kuin Mannerheimille ja tein C.G.I. Stubb kuvan.

Päivän "korkataan kahvilabel" juoma

Kerran kahville tehtiin oma label niin onhan se korkattava. Kävin Sörnäisten metroaseman R-kioskilta hakemassa perus kaakao-kahvi sekoitukseni. Kahvina toimi Paulig Café New York.
Ja olihan se sitten napattava tollanen hörppykuva.

Niskavillat veX

Tänään päätin että teen niskavilloilleni jotain kun peiliin katsoessa ne oikein kurkisti sieltä niskan takaa. Otinpa kuvan niskastani ja melko  oudosti ne kasvaa niskassani - vaan tuolla sivuissa että keskeltä kuitenkin sileä. Ei muuta kuin kone käteen...
...-ja sinne meni. Paljon kivemmalta näyttää. Nyt voi peiliinkin katsoa ilman että mikään pistää häiritsevästi silmään.

Screenshot & Link

Tänään viettävät jälleen syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Alla👇 linkki.

Happy Birthday following actors