torstai 7. toukokuuta 2015

Suomi vs Slovakia 4-0

 Ja niinhän siinä kävi kuten oli odotettavissakin -että Suomi teurasti Slovekian lukemin 4-0. -Aivan mahtavaa -AIVAN MAHTAVAA...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111 -F#CK YEAH 8)...:saint:...=)...:)...!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 -Jatkakaa vain samaan malliin pojat. -Kerrassaan TOD LOiSTavaa.

Päivän kuva!

Sattuipa hauska moka hetki sitten Steam-pelipalvelussa, kun klo 20 uudet tarjoukset astuivat voimaan. Kuten päivän kuvasta näkyy, kolme The Witcher peliä olisi saanut ostettua negatiiviseen hintaan :o! Hyviä pelejähän nuo (omistan The Witcher 1 ja 2 Steamin ulkopuolisina versoina), mutta "vanha" hinta eli 184467440737095520€ on kyllä vähän liikaa :/... Ehehee :D! Yhteishinta eli miinus 19,63 euroa olisi kyllä kelvannut, mutta odotetusti systeemi valitti että ostoprosessissa meni jotain pieleen :p.

Päivän makeet kuvat!

Kävi tänään hiton hyvä flaksi/mäihä/onni kun satuin selailemaan Facebookia ja huomasin että Taffelin järjestämä Flavormax kisassa on jaettu uudet sata laatikollista Flavormax sipsejä ympäri Suomea eri postiautomaatteihin sadan nopeimman noudettavaksi! Viime viikolla yksikään paketti ei osunut lähelle, mutta nyt Kivenlahden Alepan postiautomaattiin oli jaettu yksi paketti. Satun tilapäisesti asumaan parin kivenheiton päässä kyseisesta Alepasta putkiremontin takia. Vaikka Flavormax lokeron koodi oli julkaistu FB:ssä jo 42 minuuttia sitten päätin kipinkapin lähteä koittamaan onneani, koska olin muutenkin aikeissa käydä tänään ruokaostoksilla. Saavuin automaatille noin 56 minuuttia julkistuksen jälkeen ja kappas siellähän se boksi yhä oli. Hell yeah :)! Ja alla ovat todisteet päivän makeina kuvina B)!
Laatikko avaamatta, mitähän sisällä mahtaa olla? :D

BAM! Kasa uusia Taffel Flavormax sipsipussejahan siellä! :o

Tosta kasasta riittää mässyteltävää itselle ja kavereilla! :)
Ja vielä lopuksi perinteinen peukkukuva. Hell yeah! B)

Suomi vs Slovenia

Tämän iltaisessa ottelussa Suomi saa vastaansa Slovenian joka ei ole aikaisempinakaan vuosina pärjännyt suomen mahdille -joten veikkaisimpa että nytkin viedään voitto tästä ottelusta.