sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Sunnuntain typy!

Taustalla näyttää olevan joku silta, eli betonin kova kolossi :D. Mutta kuka sitä kattoo kun typyn ansioista ainakin mulla on betonin kova kolossi housuissani ;)... :x... B)... :D!

Kiitokset eilisestä :)


Jeps. -Kiitän Kazunkin puolesta, että pääsitte tulemaan -oli ihan hemmetin hauskat bileet. -Uudestaan ehdottomasti pitää ottaa samalla poppoolla B)...;). -Harmi ettei meitsillä ollu kameraa -hävyksissä jossain :'(, mutta onneksi teillä sentään oli ja tuli otettua hyviä kuvia. -Maltan tuskin odottaa, että kuvat ilmestyy blogiin =) <---(innoissaan).

Lapsuuteni luuserina (Everybodu Hates Chris)

Kaikki vihaavat lunta. Chris saa vasta koulussa tietää, että opetus on peruttu rankan lumisateen takia. Myrskyn vuoksi hän joutuu viettämään päivän rehtorin seurassa. Rochelle ryöstetään metrossa. Vierailevana tähtenä Jason Alexander
...

Voihan itku (:'(). -Koskaan en ole muistanut katsoa tuota ja tänäänkään tuskin ehdin. -Byhyy..., mutta tässä kuitenkin muistutus. -Hauskaltahan toi kuulostaa =).

Let the Bodies Hit the Floor

On tullut aika antaa ruumiiden mätkähtää lattiaan. On tullut aika päästää irti tappokone nimeltään Richard B. Riddick. On tullut aika jakaa viihdykettä maailmalle. On tullut aika julkistaa uusin omatekoinen videoni The Chronicles of Riddick: Animation Show Room, FUCK YEAH B)! Kyseessä on siis Trailershowssa mainostamani video loistavasta The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay -pelistä. Tarkempi selitys siitä, mitä video kuvaa (tai yrittää kuvata :'(... :D) löytyy Youtubesta ja FileFrontista. Jälleen tarjolla on myös alkuperäisen korkelaatuisen videotiedoston suora latauslinkki.


Terveisiä bileistä... jälkikäteen :D! (+typymuistutus)

Eipä Hulkilla vieläkään ole sitä nettiä :'(, joten bileterveiset pitää lähettää näin jälkikäteen :D!

Jee jee! Hauskaa oli :), varsinkin kun saatiin kuin saatiinkin olkkarin leffanurkkaus vallattua B) ja katottiin ihan hieno Ghost Rider sekä aivan hervoton Black Mask 2: City of Masks :D! Hervoton sen takia että se oli aivan naurettavan huono :x... eipä siiten muuten ois jaksanu kattoakaan :D! Kohosi kyllä naurettavan huonoudellaan lähes "loistavan" 2001 Yonggaryn tasolle :D!

Jälkiterveisiä myös täältä toisista bileistä :P. Tosin kun tultiin tänne joskus kolmen aikoihin yöllä, niin kaikki oli jo nukkumassa |O... :D! Ja Tontsa lazy-boy (:D) edelleen vetelee sikeitä |O... :D!
Edit: No nyt sekin heräs, eli yks blogaus ja sit leffaa pyörimään =)!


Typymuistutuksen kuva löytyy härskiydensä ansiosta ainoastaan täältä Bloggerista B). Mun (Matskun) vuoro siis paneskella B)... :P.