maanantai 30. huhtikuuta 2012

Päivän "Vappu" typy

Kuumaa vapputypyä kun oli niin hankala löytää Googlettamalla -niin olipa sitten poimittava joku ihan random kuuman näköinen typykkä ja photoshopilla muokata tolanen valkolakki typyn päähän. -Aika iso lakki verrattuna typy päähän..., mutta saa nyt kelvata. -Tollasiin ku törmäis keskustassa vappuliikenteessä niin pamahtaisi jotain muutakin kuin kuoharipullon korkki.

Typy arvoitus

Mitä tekemistä photoshopilla on päivän typyn kanssa...? -No nyt ei voi muuta kuin ottaa asiasta selvää.

Vappu typymuistutus (itselleni)

Siinäpä hieno piirrostypy muistuttamassa minua (Hulk) päivän typystä. Ekaksi on kuitenkin pienen typy arvoituksen paikka.
Kiroileva siili toivottaa hyvää vappua omalla tavallaan kirosanan saattelemana. -Näyttää olevan syytäkin kiroiluun kun on mällin ja serpentiinien peitossa.

Päivän "Vappu" makee kuva

Vappu makeena kuvana toimii ostamani Vappumätöt. -Tänään olen näet menossa illemmalla kaverille hieman grillailemaan -joten tulipa ostettua aika tuhdit grillattavat. -Rypsiporsas Kasslerpihvi paketti -ja marinoituja kanan koipipaloja iso paketti. -Ja juotavaksi perinteinen bilejuoma Gancia Asti four pack. -Loput kuvan ostoksista ei kuulu mukaan joukkoon. -Alarivin keskimmäisestä ostoksesta tulossa itse asiassa erillinen blogaus..., mutta milloin -en vielä tiedä.

Päivän "Vappu" liikkuva kuva

Vappu liikkuvana kuvana toimii tollanen hauska kissa jolta karkaa hiiri-ilmapallo käsistä. -Elävä hiiri-ilmapallo -sillä hiirulaisen ilme näkyy vaihtuvan.

Hauskaa vappua!!

MatoApina toivottaa oikein hauskaa kaikille 8)...=)...:saint:...:)...!!!111 -Vappumerkeissä mennään myös seuraavissa blogauksissa...
...
  • Päivän "Vappu" liikkuva kuva
  • Päivän "Vappu" makee kuva
  • Päivän "Vappu" kuva
  • Vappu typymuistutus (itselleni)
  • Typy arvoitus
  • Päivän "Vappu" typy