lauantai 4. kesäkuuta 2011

Leffailta @ MatoApina HQ 2011 -Hulkin leffa yksin: -Perjantai 13.

Myöhäisillan leffana katson vielä ittekseni myöskin eilen ostamani -ja vasta tänään esittelemäni kauhuklassikon -Perjantai 13.. -jota en ole muuten aikaisemmin nähnytkään -joten korkea aika katsoakin se sitten.

Leffailta @ MatoApina HQ 2011: -Illan leffa: Green Hornet

Illan leffana katsoimme herkku ruoan kanssa eilen ostamani -ja vasta tänään blogissani esittelemän kerrassaan TOD fantastisen hauskan toimintakomedian -The Green Hornet. -Tätä ennen tuli nähtyä tämä LOiSTavuus teattereissa -ja leffa vain parani toisella katsomalla.

Leffailta @ MatoApina HQ 2011: Ruoanvalmistus

Ruoanlaitto aika. -Siinä minä (Hulk) sekoittelemassa pastoja kattilassa. -Valmistamme näet omatekoista lasagnea.
Toisessa kuvassa Matsku paistamassa jauhelihaa pannulla. -Kyllä tuli herkullista lasagnea. -Harmi vain että unohtui kokonaan ottaa kuva valmiista ruoasta ennen kuin se syötiin parempiin suihin.

Hulkilta myös liikkuva kuva

Tontsa blogaisikin jo päivän liikkuvan kuvan..., mutta kuten hän itse kerran totesi -rules are meant to be broken -joten blogaisempa nyt sitten oman löytämäni liikkuvan kuvan. -Sekin pikkasen sopii leffailta teemaan sillä pizza on on perusmättöä leffailloissamme. -Tosin nyt ei tällä kertaa tilattu / -tehty omatekoisia pizzoja -vaan ihan toisenlaiset mätöt. -Siitä sitten erikseen omassa blogauksessaan. -Mitä tähän liikkuvaan kuvaan -kätevä tapa syödä likaamatta sormia rasvaisiin reunoihin.

Päivän liikkuva kuva

Tommoiseen tuli törmättyä netin syövereissä ja, noh, sehän sopii leffailta meininkiin kuin nyrkki silmään :D! Kait :x?!? No ehkä jollain lailla...

...ehkä ei :(, BACK TO BUSINESS!!11 =D