perjantai 9. marraskuuta 2012

Perjantain ensi-illat Nro 5

Palme

Jaksaako tähän edes miettiä mitä tästä sanoisi sillä ei tästä ole muuta sanottavaa kuin se -"ei kiitos". -Sanotaan vaikka vielä ruottiksi -"neij tack".

Perjantain ensi-illat Nro 4

End of  Watch -Poliisit

Tämä tuli tänään Matskun kaa käytyä kattomassa ja oli muuten kerrassaan fantastinen poliisileffa. -Tutuissa maisemissa pyörittiin -nimittäin Los Angelesin kaduilla missä itekin tuli käveltyä viime vuonna. -Hyvä ettei jouduttu todistamaan vastaavanlaista poliisidraamaa mitä tässä leffassa oli. -Paikoin aika rankkoja kohtauksia.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Asterix ja Obelix Britanniassa

Jo se ensimmäinen Asterix leffa oli sellaista paskaa että lisää ei TOD jäänyt kaipaamaan..., mutta tämä taitaa olla jo neljäs leffa -joten... -No tälle olis melkein pitänyt pistää pelkät -"ei kiitos" -ja 100% -kuvat..., mutta pistetään nyt pelkkä -"ei kiitos".

Perjantain ensi-illat Nro 2

Arbitrage -Keinottelua

Tämä kyllä kiinnostaisi mutta sarjalippujen puutteen takia joudun jättämään väliin -sillä lipun hintaa en mielellään haluisi kuitenkaan maksaa. -Mutta DVD-kokoelmiin TOD tervetullut trillerihyllyyn.

Perjantain ensi-illat Nro 1

2 Days in New York

Chris Rock on hauska koomikko ja hyvä näyttelijä -ja New York on paras kaupunki ikinä..., mutta taidanpa silti jättää tämän leffan näkemättä -ainakin teattereista. -Tässä Chris tuskin on rääväsuu kuten muissa komedioissaan. -Tykkään nimenomaan rääväsuu Rockista. -Joten -"ei kiitos" -tälläkertaa.

Päivän makee kuva + video

Eiköhän mennä kattomaan...? -Eiköhän TOD mennä kattomaan. -Ensi vuonna ilmestyy -toivottavasti myös Suomen teattereihin -Jurassic Park 3D:nä. -Tosin en odota mitään järisyttäviä 3D tehosteita..., mutta menenkin kattomaan ton itse elokuvan takia enkä sen 3D tehosteiden takia. -Jurassic Park on vaan niin koettava uudestaan teattereissa. -Elokuvan uusi juliste toimii päivän makeena kuvana -ja leffan traileri puolestaan päivän videona. -Tässä video -olkaa hyvät...
...