tiistai 26. elokuuta 2008

Päivän video

Aivan hemmetin hyvä video löytyi...
...

Incredible Hulk Vs. The Joker


...

...Olkaa hyvät.

Kuvakisan "kuin kaksi marjaa" -kisaan

Siinä MatoApinan osallistujakuva "kuin kaksi marjaa" kuvakisaan. -Pistetään kuva mukaan kisaan nimellä "MatoApinan Hulk Jokerina ja Jack Nicholso Jokerina".

Päivän pilanimi

Munhan pitäisi melkein mennä jenkkeihin Mad-lehden toimitukseen. Sainpa näet mainion idean lehden kansikuvaksi. -Dark Knightin tämä juliste, "Why so serious?" tekstin tilalle Madistä tuttu lausahdus "What- me worried?" ja pilanimeksi mikäs muukaan kuin...
...

The Dark Knight............The Dork Knight

Päivän typy

Typy näyttää että keittiössä voi tehdä muutakin kuin kokata.

Päivän ällötävä kuva + 4D-dokkari

12-vuotias ugandalaispoika Petero Eyaatonde sairastaa harvinaista Crouzonin syndroomaa, jossa kallo on epämuodostunut ja kasvaa kartioksi ylöspäin. Ainoa keino säilyttää Peteron näkökyky ja mahdollisesti henki on radikaali kallon hajottava leikkaus, jonka jälkeen luun annetaan kasvaa aivojen ympärille ja muodostaa uusi kallo. Brittiläinen dokumentti seuraa lääketieteen uskomattomimpiin saavutuksiin kuuluvaa leikkausta Dallasissa, Teksasissa. Dokumentti.

Ei siis toi poika oo ällöttävä, vaan sen tauti mikä sillä on -ihan hemmetin ällöttävä. -Tollaseks muotoutunu pää ja silmät pullottaa ihan miten sattuu..., no, ei nyt ihan miten sattuu, mutta pullottavatpa kuitenkin. -Tosta sitten illan 4D-dokumentissa, jos nyt kiinnostaa katsoa. Mua ainakaan ei TOD.

Miami makee kuva

Siinä yökuva Miamista. -Tonne kyllä TOD seuraavaksi. Korkeita rakennuksia sieläkin, mutta sinne nyt niitä ihailemaan kun sielä on kunnon hiekkarannat minne loikoilemaan auringossa ja uimaan -ja ehkä jopa surffaamaan lämpimässä vedessä.