perjantai 13. maaliskuuta 2009

Perjantain ensi-illat Nro 4

Bedtime Stories

Tämähän TOD kiinnostaa nähdä. Pitääkin mennä tekemään pieni korjaus tonne oman blogin puolelle, että mitä oikein menen tänään katsomaan. Kahdesti kuitenkin edelleen olen menossa sinne leffaan, mutta... -No, selvitetään se omassa blogissa.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Slumdog Millionaire

Oscar-palkittu parhaaksi elokuvaksi tai ei -tämä lefffa ei kiinnosta tippaakaan. Joku slummissa asuva poika tietää kaikki vastaukset haluatko milonääriksi visailussa. -Hohhoijaa -ei kiitos. -Niin, eli siis selvä "ei kiitos"-leffa -TOD.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Unborn

Tämä näytti ihan mielenkiintoiselta trailerin mukaan ja voisinkin tänään harkita tätä mennä katsomaan. -Toisaalta, hetkinen... -Eiku säästetään se juttu erilliseen blogaukseen omassa Hulkin blogissani. -Mutta tämä tosiaan kiinnostaa, kiitos trailerin.

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Tale of Desperaux

Onhan tuo hienosti animoitu ja silleen -ja hyviä ääninäyttelijöitä, mm. Matthew Broderick, Dustin Hoffman ja Paluu tulevaisuuteen leffoista tuttu Christopher Lloyd, mutta kyllä silti taitaa näkemättä jäädä tämä elokuva -jopa DVD:ltä. -Tämä on näet kokonaan lapsille suunnattu. -Shrekit, Madagascar ja muut vastaavat on myös aikuisille sopivia pätkiä.