torstai 27. joulukuuta 2007

Uudenvuodenbileet 2007-2008 varmistettu


Jeps jeps. -Huomenna lähtee kutsut tekstiviesteinä kaikille -jopa teille tulee, vaikka saattekin tietää näin blogin kautta. -Piti vielä blogata yksi juttu tähän liittyen, mutta se siirtyy nyt huomiseksi. -Aamuun. Nyt katson tyttöystävän kanssa leffan loppuun, jonka jälkeen menemme nukkumaan. Se on blogailujen osalta -hyvää yötä ja MO!

Pitkän keskustelun tuloksena tulimme siihen tulokseen,että..

Jeps. -Kävimme pitkän keskustelun ja päädyimme siihen tulokseen, että olemme molemmat tulossa la. leffaan katsomaan Will Smithin uutuusleffaa I Am Legend. -Sain puhuttua tyttöystäväni ympäriä. -Eli lauantaina sitten.

Maan... (:p... :D) torstain typy!


Vai että on jo torstai :x, ei khyllä uskois kun töissä joutui tänään (kuten huomennakin) raatamaan :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D! No mutta onneksi on typy piristämässä päivää =), FUCK YEAH B)! Ainoa että toi typy ei nyt pahemmin piristä :/... :'(, mutta ehkä siihen voisi auttaa eräs toinen paikka :saint:...


Nonih, this is what I was talking about =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Nythän tuntuu kun että olis monen kuukauden kesäloma alkanut =), ainakin energiatasolla :saint:... :p... :D, "oikealla" tasolla taas :'(... :|... :'(, joopS :p... :D! No mutta...


...mä lähen viettää mun "kesälomaa" jyystäen tota 24/7 =), tehkää toki tekin niin :saint:, kuhan pysytte kaukana tosta mun typystä :|... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D!

Mainio riiviöleffa telkusta

(Gremlins 2, The New Batch)

Kauhukomedia, jossa rumat pikku riiviöt heräävät jälleen henkiin ja tekevät tuhojaan modernissa ostoskeskuksessa, kunnes salaisuuden tuntevat nuoret ehtivät apuun estämään täydellisen katastrofin. Ohjaaja: Joe Dante, USA 1990. (102') Pääosissa: Zach Galligan, Phoebe Cates, John Glover, Robert Prosky, Robert Picardo, Christopher Lee, Haviland Morris, Dick Miller, Jackie Joseph, Gedde Watanabe, Keye Luke, Kathleen Freeman.
...

Joo -hyvä leffa, mutta DVD kokoelmista kun löytyy, niin katsomatta taitaa jäädä. Ansaitsee kuitenkin maininnan ja suosituksen, että katsottava on. -Tosin kuka tätä ei olisi aikaisemmin nähnyt?

(South Park)

Kausi 9, jakso 14/14: Bloody Mary. Stanin isä jää kiinni rattijuoppoudesta, ja kuulee AA:ssa kärsivänsä kammottavasta taudista nimeltä alkoholismi. Ainoa joka voi pelastaa hänet on ihmeeksi luokiteltu vertavuotava Neitsyt Marian patsas.
...

No voi bloody, bloody, bloody -ku on hauska jakso. -Paljon hauskaa luvassa -takaan sen kautta vertavuotan Neitsyt Maria patsaan :D.

(Lost)

Kausi 3, jakso 20/22: Mies taustalla. Ben alkaa vastahakoisesti esitellä Lockelle saaren salaisuuksia.
...
Hmm. Voisi ehkä tänään taas katsoa. Nyt on tullut missattua jaksoja.