sunnuntai 12. elokuuta 2007

Väsy. -NuQ


Huu-hoh |O. -Että väsyttääkin. -Väsyttää niin, ettei saa tekstiä aikaseks tähän blogaukseen ja on PAkKO toivottaa nyt hyvät yöt tekstin jäädessä vähäiseksi. Eli se ei ole muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Nyt sit pelkkää pa5kapuhetta ennen nuQmaanmenoa

No eipä tässä tämän blogauksen jälkeen tuliskaan blogattua muuta kuin sitten se hyvänyönblogaus, eli puhutaan sitten tuutin täydeltä pa5kaa tässä blogauksessa. -Sen ku keksis, että mitä pa5kaa sitä puhuis, ettei se ole aivan turhanpäiväistä pa5kaa. -Hmm. Mikä ois sellasta järkevää pa5kaa mitä vois jauhaa? -Eipä taida sellasta fiksua pa5kan jauhantaa ollakkaan. -Tai voishan sitä siteerata vaikka raamattua. Siinä on sitä pa5kaa, mitä jotkut pitää fiksuna. Mutta eipä nyt jaksa. Sitä paitsi tässä nyt tulikin jauhettua ihan tarpeeksi sitä turhanpäiväistä pa5kaa, eli nyt on varmaan ihan hyvä aika jo lopettaakin. -Montakohan kertaa tässä blogauksessa muuten esiintyy sana "pa5ka"?
...

Kyseinen sana esiintyy 8 kertaa tekstissä. -Hallelujah :saint:...:D.

A better Jackie "Ninja style" Chan pic


Siinä nyt on se enemmän vaivalla piirretty Jackie "Ninja style" Chan. Aika mielettömän onnistunut sarjakuva Jackie vaikka itse sanon B). Ja nyt on sitä Nakkiksen kaipaamaa ninjatyyliä -Tontsakin taisi tuolla alempana kommentissaan mainita kaivanneensa Kung Fu heilumis vartaloa. No siinä nyt sitten olis.

...

Aika hemmetin hieno, vaikka itse sanon B).

Da new Jackie "Ninja style" Chan pic


Aluksi yritin piirtää huolella ja keskittyneesti, mutta siitä ei sitten tullut mitään, niin päädyinpä sitten piirtämään tollasen hieman hutaisten piirrettyyn versioon Jackie "Ninja style" Chanista. Vois joku päivä ehkä yrittää sitä hieman enemmän vaivalla ja keskittymisellä piirettyä kuvaa, mutta nyttei jaksa.

Nakkis ottaa "Drunken Masterii" kantaa OSA 2


No kyllähän Jackiella nyt ryppyjä on, varsinkin silloin ku hymyilee leveästi irvistäen kuten kuvassani tekee. Voinhan toki yrittää piirtää Chanin perusilmeellä Kung Fu heilunta-asennossa, mutta kyllä toi nykyinen kuvani ainakin minun mielestäni, ja nähtävästi myös Matskun ja Tontsan mielestä on aivan Jackie Chanin näköinen. Vaikka tosin Matsku oli eka veikannut Tom Jonesia, mutta filmitähdestä tuli ekana mieleen Jackie, niin aika näköinen täytyy olla jos kerran niin.
...

Voisinhan tästä sitten ryhtyäkkin työstämään sitä uutta Jackie "ninja style" Chania. Kattoo mitä tulee.

Päivän typy

Pyysin lupaa ottaa valokuvan typyn hienosta tatuoinnista, mutta typyllähän ei ollut mitään aavistusta, että oikeasti sihtailin sen kannuja. -Kuvasta tuli oikein extra hyvä, kun taustalle osui vielä tollanen siniseksi värjätty typy.

Telkut pimenee syysQssa

Kohta minullekin on hankittava digiboxi sillä syyskuussa sitten tavalliset vanhat telkkarit lakkaa näkymästä. Pimentyvät täysin. Mutta sinnittelen nyt vielä kun ohjelmaa näkyy. Vasta sitten kun hetki koittaa, hankin digiboxin. En hetkeäkään aikaisemmin. Mutta toisaalta, eihän se vaikuta varmaankaan DVD ja VHS leffojen katseluun, että TV kanavat pimenevät. Selviän mainiosti katselemalla leffoja ja voin toivoa digiboxia vaikka synttärilahjaksi, ettei itse tarvitse tuhlata siihen senttiäkään.

Lisää Chrissiä illan leffassa


Nimittäin nelosen illan leffana nähdään mainio toimintakomedia Bad Company, missä Chrisin lisäksi nähdään mm. Sir Anthony Hopkins ja PAKO sarjasta tuttu -paremmin leffasta Hamilton -Peter Stormare.

-Mutta. Minullahan on tuo VHS leffana, ja koska antenni saattaa muutenkin reistailla telkussani, voisinkin katsoa sen videolta ja aloittaa aikaisemmin katsomisen. Leffa tulee neloselta klo 21:00.

Kerrankin muistan: -Lapsuuteni luuserina tulee taas tänään

Noniin. Kerrankin minun blogaamana. LOL :D. Joops. Eli mitäs illan ohjelmassa...
...

Kaikki vihaavat Malvoa. Lähikauppa ryöstetään, ja Chris tietää syyllisen muttei uskalla kertoa poliisille. Julius ostaa videonauhurin, joka johtaa isän ja tyttären väliseen riitaan.
...

Hauskaltahan tuo kuulostaa =).

Pieni metro accidentti


Niin, siis se mitä meitsi kavereineen oli "todistamassa", oli pieni. "Todistamassa" lainausmerkeissä, sillä oltiin siinä metrossa, joka juuttui Rastilan kohdalla tunneliin vajaaksi puoleksi tunniksi jonkun tyypin toikkaroinnin takia raiteilla. Siis jotain se kuljettaja kuulutteli sielä, että -"kiskoilla on mies, joka ei suostu lähtemaan. Joudumme odottamaan hetkisen". -Sitten siinä istuttiin, oli ihan v|tun kuuma, ja kohta tuli uusi kuulutus -ehkä noin 20 minsan päästä tai jotain -"mies on saanut sairaskohtauksen. Odottelemme vielä hetkisen". -Sitten taas pitkän ajan päästä vihdoinkin päästiin liikkeelle. Mies oli sitten kuitenkin ihan kunnossa kun näimme sen metron ikkunasta tullessamme ulos tunnelista. Oli saatu siirrettyä sinne sivuun.

Samaan aikaan oli tapahtunut -luin tänään Hesarista, joku toinen vähän vakavampi metro-onnettomuus Helsingin Kalasataman metrolaiturilla. Mies oli metroa odotellessa jotenkin vain horjahtanut laiturilta kiskoille ja pois yrittäessään jäänyt metron alle ja kuollut. Onneksi ei oltu siinä metrossa, vaikka kuulemma samaan aikaan oli sattunut kuin meidän insidentti.