lauantai 24. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus + päivän kuva

Heh :D. -Tollanen hauska piirroskuva löytyi hauskalla tekstillä ohessa. -Siteerataanpa:

"Damn right I'm Good In Ben I Can Sleep For Days"

Meitsikin voisi nukkua päiviä, mutta kun ei :'(. -No ainakin tämän yön voisi nukkua ja mennä siksi nukkumaan, eli ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

EDIT. Huominen päivän kuva varattu ja pistänkin sen samantien ku löyty just hyvä, eikä millään malta odottaa aamuun.

Päivän typy

Mitäs typyllä oikein mielessään kun noin tuijottelee :/...:|.. -Eiku selvittämään.

No sehän on päivän selvä: -Takaa päin typy haluaa minun jyystävän, joten tuumasta toimeen vain ilman kummempia säätöjä.

Indy Kristallikallon valtakunta -sarijs

Vai on tollanenkin olemassa :o -toivottavasti tulee Suomeen kauppoihin =) -sehän pitää heti ostaa. -Siis pitäisi, jos on nyt tullakseen edes Suomen markkinoille. -Pitääkin olla silmä tarkkana seuraavan kerran kun menee Akateemiseen tai johonkin muuhun lehtikauppaan.

Missäkö MatoApina :x... :saint:... :p... :D!


No uusinta Indyä tietenkin katsomassa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta nyt kun se on katottu =), niin kellään ei ole mitään asiaa vallata etusivua :|... B), kait :/... :'(! No asia ehkä jossain vaiheessa varmaankin selvinnee :saint:, joopS :p... :D! Joo makeaa Indyä kun kerran oltiin katsomassa :saint:...

Nhaiko ihmettelee :x... :saint:... :p... :D -kuva (jonka laatu vähän kusee ku tallensin sen vahingossa .jpg:nä yhessä kuvanteko vaiheessa :'(, joopS :p... :D)!


...niin khyllähän sieltä tietenkin makeita/makee kuva tarttui kameraan =), eli huominen makee kuva on siis varattu :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Päivän makee kuva!

No sehän on eilisen Kratoksen kollega eli Persian Prinssi, jonka "valoisa" ja pimeä puoli tuijottavat intensiivisesti juuri sinua B)... :D! Samainen kuva viihtyi työpöytäni taustakuvana tovin jos toisenkin :P.