perjantai 27. joulukuuta 2013

My choice for this year's last movie in cinemas

Ja tässä on minun (Hulk) vuoden 2013 viimeinen elokuva teattereissa: Escape Plan -jota olisi tänään tarkoitus mennä  tyttöystävän kanssa kattomaan. -Tässä onkin täydellinen lopetusleffa tälle vuodelle.

Alan Partridge: Kukkona tunkiolla

Alan Partridge: Kukkona tunkiolla

No tätähän voisi melkein jopa harkita. -Steven Coogan on kuitenkin ihan hauska näyttelijä -ja leffan trailerikin antoi ihan hyvän vaikutelman leffasta. -Tällä -ja Walter Mittyllä voisi hyvinkin harkita starttaavansa vuoden 2014 leffasaldon. -Mutta seuraavaksi sitten se vuoden viimeinen leffa tänä vuonna.

Vaahteranmäen Eemeli & Iida

Vaahteranmäen Eemeli & Iida

Huoh -näitä -"ei kiitos" -leffoja tuntuu tänään riittävän. -Tämäkin vielä. -No ei muuta kuin se -"ei kiitos" -vaan tällekin. -Toivottavasti viimeinen esiteltävä olisi edes hitusken kiinnostavampi.

Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi

Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi

Eipä nyt pahemmin houkuttele tämä naapurimaankaan leffa nyt yhtään -joten se -"ei kiitos" -vaan tällekin. -Sit vaan etiä päin esittelyissä.

Ella ja kaverit 2

Ella ja kaverit 2

Tähän tekisi mieli käyttää -"ei kiitos"  -ja 100% -kuvia..., mutta on ne kyllä hieman ruman näköiset -joten taidan jättää käyttämättä. -Mutta tosiaan -"ei kiitos" -vaan tälle leffalle.

Walter Mittyn ihmeellinen elämä

Walter Mittyn ihmeellinen elämä

Tää puolestaan kiinnostaa nähdä ja voisi jopa harkita yhden joululahjaksi saadun sarjalipun upottamista tähän..., mutta menee varmaan tammikuun puolelle tämä leffakäynti. -Vuoden viimeinen leffa on jo valittu. -Blogaan siitä varmaan vielä erikseen.

Ainoat oikeat

Ainoat oikeat

Leffan julistetaiteilijalle täytyy nostaa hattua -että on loihtinut hienon julisteen leffalle..., mutta siihen se jääkin se ylistäminen ja kehuskelu tämän leffan kohdalla. -Muutoin ei voisi kyllä vähempääkään kiinnosta -joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -vaan tälle leffalle.

Vuoden viimeiset ensi-illat

Tiistaina 31. päivä blogaan vuoden viimeiset perusblogaukset (makeet kuvat, liikkuvat kuvat, yms.)..., mutta tänään blogaan vuoden viimeiset ensi-illat -jotka ovat seuraavanlaiset...
...
  • Ainoat oikeat
  • Walter Mittyn ihmeellinen elämä
  • Ella ja kaverit 2
  • Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi
  • Vaahteranmäen Eemeli ja Iida
  • Alan Partridge: Kukkona tunkiolla