lauantai 2. tammikuuta 2016

Eiliset ensi-illat Nro 4

Nuotin vierestä

Vuoden ensimmäinen -"ei kiitos"-leffa on tässä -ellei sitten ihme tapahdu ja jostain kumman syystä silti mene katsomaan tätä. -Mutta näillä näkymin -"ei kiitos"-leffa.

Eiliset ensi-illat Nro 3

Joy

Tää on ladattu laatunäyttelijöillä..., mutta taidan säästää suoraan DVD:lle. -Eipä nyt aivan houkuttele teattereihin asti.

Eiliset ensi-illat Nro 2

Daddy's Home

Kyllähän tämä kiinnostaa nähdä ja kysyinkin jo Facebookissa parilta kaverilta olisivatko he kiinnostuneita mennä tota joku päivä kattomaan. -Vastausta odotellessa.

Eiliset ensi-illat Nro 1

Creed

Tää tuli eilen käytyä kattomassa ja oli kyllä aivan huippu hyvä. -Kyllä olisi jo korkea aika antaa se Oscar-pysti Stallonelle. -Sen verran hyvä suoritus kyllä oli.

2016

Siirrytäänpä täällä MatoApinassakin vuodelle 2016. -Varmaan aika perussetillä taas mennään kuten edellisinä vuosina: -ensi-illat, juhlapyhä blogaukset, Oscarit, MM-jääkiekko jne.. -Ja jos tulee jotain muuta blogaamisen arvoista shittiä niin silloin toki..., mutta väkisten vääntämään settiä jotta saataisiin parannettua blogihistoriaa -siihen en lähde. -Ei muuta kuin -hieman jo myöhässä -hyvää uutta vuotta 2016...!!!!!!!!!!!!! -ja sama enkuksi -Happy New Year 2016...!!!!!!!!!!!!!