lauantai 15. joulukuuta 2007

Typyjoulukalenterin 15. luukku!


Jahas, se on aika avata jo viidestoista luukku =), FUCK YE..., joopS :p... :D! Joo khylläpäs näyttää himoittavalta kuvan eräs juttu =), sänky (tai mikä lie patja :p... :D) nimittäin =)... :x, WAHT :o?!?!? No rankka lahjaostosreissu oli tänään :saint:, joten :/... :'(... |O, joopS :p... :D! Mutta ehkä tässä innostuu kun luukkuja/luukut pääsee availemaan =), ainakin saa selville mitä typyn kädessä on :saint:... :p... :D, joten, no availemaan niitä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D


Vai että kiikarit paljastu sieltä :x, no mikäpäs siinä :), EI :|... :o, no miestään se kyttää ettei se vaan tule kesken hommien =)... :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No mutta eipä näytä typyn "oikeaa" (:p... :D) miestä tulevan :saint:, joten ei muuta kun hommat käyntiin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja sitten kun hommat on hoidettu =)... :saint:... B)... :p... :D, niin ei muuta kun pulahtamaan uima-altaaseen puhdistamaan "liat" :saint:, hommien jatkuessa sitten siellä vähän ajan, ellei heti :p... :D, päästä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


No mutta nyt pois tosta mielikuvitus maailmasta ja nuQ :ashamed:, TSII-SUS :|, YHYYYyyy :'(, joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D!