keskiviikko 26. huhtikuuta 2023

Päivän toinen leffa

Jatketaan Jet Li elokuvilla ja vieläpä saman ohjaajan elokuvalla kuin edellisessä leffassa. Tämä leffa tuli ihan hiljattain ostettua kokoelmiin Compact Video divarista mikä pisti luukut kiinni pysyvästi. Mutta eipäs poiketa aiheesta vaan pistetäänpäs pyörimään elokuva Cradle 2 the Grave jossa nähdään myös edellisessä leffassa - Romeo Must Die - nähty edesmennyt räppäri DMX.

Päivän jälkiruoka

Poikkesin Jollaksen Alepassa kotimatkalla ja mukaan lähti Polly hopea toffee pussi. Nyt kun on tollanen yksittäinen karkkipussi niin en tee sille omaa ruoka ostosten esittely blogausta joten siinä yllä👆 kuva avaamattomasta pussista...
...-ja siinä taiteellinen kuva avatusta pussista. Ei kuitenkaan niin taiteellinen että menisi päivän taidekuvasta.

Päivän leffa

Tänään on toimintatähti Jet Li'n syntymäpäivät joten katsonpa sen kunniaksi hänen yksistä parhaimmista Hollywood filmeistä - Romeo Must Die. Uudestaan synttärionnittelut Jet Li'lle ~ Happy birthday 🎂🎈🎁🥳 - ja sitten ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän "syöminen jatkuu kotona" ruoka

En sitten jaksanutkaan syödä kaikkea paikanpäällä siellä Chiter Chickenissä joten pakkasin sitten loput mukaan. Dipitkin jäi yli mukaan otettaviksi.
Ja aikamoinen kasa jäikin yli😲. Mutta mikäs siinä - napostelen niitä sitten päivän leffan ääressä.

Päivän ruoka + juoma

Tulipa poikettua pitkästä aikaa Chitir Chickenissä syömässä ja tuli otettua tollanen Superateria mihin kuuluu 2 wingsiä..., 2 kanan filesuikaletta..., 1 hampurilainen ja ranskalaiset. Dippinä toimi Cheddar dippi.
Halusin pistää jaksamiseni koetukselle ja otin lisäksi vielä Chtirkorin mihin kuuluu 10 nuggettia..., 10 wingssiä ja 10 kanan filesuikaletta. Dippeinä toimi valkosupuli ja Chocolate dipit.
Juoma tulee tähän samaan blogaukseen sillä se on ihan perus Coca-Cola.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista On Deadly Ground ja Judge Dredd tuttu Joan Chen täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Daybreakers ja The Invisible Man tuttu Michael Dorman täyttää tänään 42-vuotta. Sitten elokuvista Once Upon A Time In China..., Romeo Must Die..., Cradle 2 the Grave ja The Expendables tuttu Jet Li täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Grown Ups ja Paul Blart: Mall Cop tuttu Kevin James täyttää tänään 58-vuotta. Sarjasta Smallville ja elokuvista The Fog ja Villi tusina tuttu Tom Welling täyttää tänään 46-vuotta. Elokuvista The Faculty ja The Fast and the Furious tuttu Jordana Brewster täyttää tänään 43-vuotta. Elokuvista 21 Jump Street..., Magic Mike ja The Lost City tuttu Channing Tatum täyttää tänään myös 43-vuotta. Sitten vielä sarjasta Breaking Bad ja elokuvista Do the Right Thing..., The Usual Suspect ja The Jungle Book tuttu Giancarlo Esposito täyttää tänään 65-vutta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.