torstai 21. syyskuuta 2023

Uusi Expend4bles lytätty täysin

Neljäs Expend4bles leffa on kuulemma -"loukkaus toimintaelokuvien faneja kohtaan" -niin ainakin sanotaan aamulehden artikkelissa. Tästä huolimatta ainakin minua (Hulk) kiinnostaa TOD paljon nähdä tämä huomenna ensi-illan saava toimintapläjäys. Alla👇 linkki artikkeliin.

Aamulehti.fi - Expend4bles artikkeli

Näetkö tuhmia?

Onko siinä palapeli🧩 vai jotain ihan muuta😜...👉👌...🤭...

Päivän kuva

Törmäsimpä sitten tämmöiseen kuvaan... 😇😋😁


Ei kait sitten muuta... :)

Päivän ruoka

Jahas, siinäpä se seisoo 😊 - on khyllä herkullisen näköinen 😋 Tai toki, jos vertaa ravintolaruokaan - tai johonkin "kotikokkiin", niin... 😖😓😋😂 Mutta, pääasia että ruoka kelpaa - jota se tällä kertaa TODellakin teki! 😍😎


Ei kait sitten muuta, kun kohti huomista... :) Sehän on perjantai, katsoo jos keksisi jonku hyvän perjantai-mätön =) Lauantaina ainakin olisi tarkoitus vähän "kotikokkeilla" :saint:

Suklaalevyn voimin tänään

Tämä on ainoa syötävä tänään niin nyt en laita mitään labeleita - paitsi tietty png-kuva labelin...

...-tämän alemman kuvan takia. Mutta esitellään kuitenkin ostos vaikka ei nyt olekkaan päivän ruoka/-jälkiruoka. Elikkä tuli ostettua Kalasataman K-marketista tollanen Pirkka mansikkajogurtti-täytesuklaa ja olihan se ihan hyvän makuinen.

Ruoka ostosten esittely

Jahas, samaa ruokaa syödään tänään - en syönytkään kaikkea 😊 Ihan suunnitellusti 😇 Pari päivää sitten esittelin nämä ainekset, ja eilen söin puolet (niin lihasta, kaikki perunat khyllä meni...)! Tai peruna on khyllä vaihtunut spaghettiin, ja juoma terveelliseempään - eli maitoon. Rainbow Spaghetti Pasta No. 5 Durumpasta (1kg 2,45e - jota laitoin 100g eli 0,245e) oli tänään, kai esittelen loputkin niiden "oikeilla tiedoilla" (eli puolet kumpaakin);  Kariniemen Kananpojan Kolme pippuria fileesuikale (225g 1,75e) ja Valio Hyvä Suomalainen Arki Ruokakerma 10% (1dl 0,295e).


Kieltämättä, hyvä setti pitäisi tulla :) - ja tulikin..!! =) Ei kait sitten muuta...

RAXI poseeraus kolmena eri vuonna

Löysinpä alkuperäisen RAXI poseerauskuvan vuodelta 2009 ja teinpä sitten tollasen kuvakollaasin missä myös vuosien 2022 ja 2023 poseeraukset. Mutta miten minulla on sellainen muistikuva että kuvia pitäisi olla neljä🤔. Voisiko olla että tuo 2009 poseeraus on uusinta jostain vielä varhaisemmasta RAXI-poseerauksesta ja sitä alkuperäistä ei koskaan blogattu täällä Bloggerin blogissa vaan se jäi sinne MatoApinan Tiltin blogiin. -"Raxi" -hakusanallakaan ei löytynyt muuta kuin tuo 2009 kuva. No pääasia että sentään tuo 2009 kuva oli tallessa ja sain tehtyä tämän hauskan kollaasin. 

Happy Birthday following actors, one director and one author

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät..., yksi ohjaaja ja yksi kirjailija. Muun muassa elokuvista Jurassic Park..., Villi joki ja Bohemian Rhrapsody tuttu Joseph Mazzello (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Elokuvista Taru sormusten herrasta..., Van Helsing ja 300 tuttu David Wenham täyttää tänään 58-vuotta. Elokuvista Lumotut sisaret..., Pearl Harbor ja Stepfordin naiset tuttu Faith Hill täyttää tänään 56-vuotta. Sarjasta Desperate Housewives ja elokuvasta Apua, vaimoni on teurastaja! tuttu Nancy Travis täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Braveheart..., Saw III ja Robert the Bruce tuttu Angus MacFadyen täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvien Fargo..., The Big Lebovski ja O Brother, Where Art Thou? ohjaajaa Ethan Coen täyttää tänään 66-vuotta. Sarjasta C.S.I: New York ja elokuvista Guru ja The Bucket List tuttu Rob Morrow täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista RV: Runway Vacation..., Waitress ja A Bad Mom's Christmas tuttu Cheryl Hines täyttää tänään 58-vuotta. Elokuvista Old School..., The Royal Tenenbaums..., My Super Ex-Girlfriend ja Vacancy tuttu Luke Wilson täyttää tänään 52-vuotta. Kauhukirjailija Stephen King täyttää tänään 76-vuotta. Elokuvista Ghostbusters..., Groundhog Day ja Lost in Translation tuttu Bill Murray täyttää tänään 73-vuotta. Sitten vielä sarjasta Lost ja elokuvista Taken..., Aftermath ja The Hurricane Heist tuttu Maggie Grace täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.