keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Päivän juoma & makee kuva (by Tontsa)

Hulk tämän jo blogasikin, tai 'oman version' - tämä on mun versio 😇😁 No eipä hirveästi ole lisättävää, siinä se koreilee - ja taustalla on mun uusimmat muut mukit (ja juomapullo, kuppeja en jaksanut laittaa - kun ne olisi vienyt noitten kanssa niin paljon tilaa...)!


Hintava khyllä oli, mutta... No onhan toi hemmetin hiAno =) Vaikka ehkä vähän 'lelumainen', mutta... Ainakin on tiukka kansi, eli vaikka juoma tippuisi lattialle, niin kansi ei välttämättä avautuisi :) Hyvä tietää, vaikka en ole khyllä ehdon tahdoin tiputtamassa - ei ole kiva siivota, jos kansi räjähtääkin?! :| =/ :'( :P :D Sitten laitoin vielä juoma -labelin, mikä on vähän turha?! =X Juomaa kun ei näy, mutta... Coca-Colaahan sitä siellä on :)

Päivän ällöttävä kuva/tapahtuma

Joo, minä en ole se ällöttävä 😁 Vaikka asento onkin aika erikoinen 😵 Vaan se, että itiksen Finnkinossa ei ollut Smurffit limua 😱😳😩😓😋😂 En sitten tiedä, onko jotain toimitusvaikeuksia, vai onko se vaan poistettu valikoimasta. Jos se ei myy tarpeeksi? Mitä khyllä ihmettelisin, sehän on nimittäin varsin hyvä limu 😍 Tuskin olen ainoa, joka sitä on ostanut...


Sitten kuvassa näkyy jotain makeaa -sekä päivän juomaa, mutta... Siihen mennään vasta sen omassa blogauksessa :saint:

No nyt Hulkin blogissa on oma banneri

No nyt se muokkaamani -"Hulkin blogi" -kuva pääsi sinne minne halusinkin sen. Vielä kun sais tietysti sen vanhan blogipohjan takas..., mutta tuohon on nyt vaan tyydyttävä ja totuteltava.

Päivän ruoka (by Tontsa)

Ihan hyvä setti tuli otettua 😇 Viimeksi manasin, että ranskalaiset dipin kera ois tehny terää... No nyt ne löytyy, kuten lihaakin paljon enemmän - melkein 20e uppos sitten tonnekin! 😵 Eikä toi edes ole mitään huippuruokaa. No hyvää khyllä on, sitä ei käy kieltäminen - mutta hinnat on vähän katossa 😫 No mitä tuli otettua? Noh; Strips ateria L joka sisälsi 9 kpl Stripsiä, ranskalaiset ja juoma(t, niillä ei ollut isoja mukeja, niin sai normaali -ja pienikokoiset - joka tekee enemmän limua, khyl kelpaa/kelpas 😊)!


Että sellaista, oli hyvää! =) Mutta, en tiedä koska seuraavan kerran viittii mennä - ruoka kun ei ole mitään parasta, ja hinta tosiaan pilvissä?! =X Ehkä jos saa jotain kuponkeja :)

Nyt on kävijälaskurit myös Hulkin blogissa ja Jurassic Mania blogissa

Tulipa muuten melkoinen otsikkohirviö😲...😐... No joo..., mutta mennäänpä itse asiaan. 
No niin - elikkä -nyt sain sitten onnistuneesti päivitettyä kävijälaskurit sekä omaan Hulkin blogini että...
...-myös Jurassic Mania blogiini. Pistin molempiin blogeihin sellasen laskurin mikä laskee jokaisen yksittäisen blogivierailun. Näin saan tietää kuinka paljon blogillani on oikeasti kävijöitä. Tällähetkellä Hulkin blogissani vain kaksi - tai taisi nousta kolmeen -ja Jurassic Mania blogissa vain vaivainen yksi😐. 
 

Päivän leffa + extra juoma + makee kuva

Illan elokuvana tuli koko MatoApina tiimin voimin käytyä katsomassa uusi Avatar: The Way of Water ja olihan se huikea elokuvaelämys. Nyt muuten ensimmäistä kertaa elokuvakatselumme historiassa nähty samana vuonna sekä ykkösleffa että jatko-osa leffateattereissa.
Ja extra juomana toimi - no - perus Cokis..., mutta upeasta Avatar teemaisesta mukista. Se toimiikin samalla päivän makeena kuvana.

Päivän ruoka

Itiksen KFC:ssä tuli käytyä ja siinä odottelen ruokatolaustani vuoronumeron kanssa.
Ja siinä herkut pöydässä. Jättiateriaan kuuluu Grander Texas Burger..., Crispy strips buket..., ranskikset ja kaksi Coca-Colaa. Nyt ei tule noista juomista tulossa erillistä päivän juoma blogausta koska tulossa päivän leffa blogauksen ohessa vielä yksi juoma.
 

Kuin kaksi marjaa

Etsiessäni sopivaa Avatar: The Way of Water elokuvan julistetta Instagramiin julkaistavaksi pisti silmään yhden julisteen pikku yksityiskohta. Julisteessa on nimittäin samaa näköä Matt Damonin elokuvan The Great Wall julisteen kanssa. Siitä vaikka itse vertailemaan oheisesta kuvasta.

Päivän juoma

Taas vetäisen huiviini tämmösen -"pre-workout" -shotin tälläkertaa berry boost makuisena. Lisäksi olen siemaillut tässä sitä terästettyä Cappuccinoa..., mutta siitä ei nyt uutta kuvaa. Päivän juoma blogauksia satelee tänään varmaan lisää päivän mittaan. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Jack Blackin elokuvassa Nacho Libre nähty Héctor Jiménez täyttää tänään 49-vuotta. Sitten 2003 Hulk elokuvassa nähty Celia Weston täyttää tänään 71-vuotta. Kauna leffassa nähty Sam Raimin veli Ted Raimi täyttää tänään 57-vuotta. Sitten mm. E.T. - The Extra Terrestrial ja Cujo elokuvista tuttu Dee Wallace täyttää tänään 74-vuotta. Sitten Highschool Musical ja The Journey 2: The Mysterious Island elokuvista tuttu Vanessa Hudgens täyttää tänään 34-vuotta. Ja viimeisenä vielä mm. Ronin ja The Truman Show elokuvassa nähty Natascha McElhone täyttää tänään 53-vuotta.  Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Hulkin blogin klassinen blogipohja näyttää tältä

Tollaselta näyttää jos vaihdan oman
Hulkin blogiin blogipohjan takas klassiseksi blogipohjaksi mikä täällä MatoApinassakin on. Onnistuin sitten todella - tai siis TODella sössimään blogisivun ja sitä tuskin saa enää pelastettua. Onneksi blogi on tallessa uudessa blogipohjassa. Nyt en kyllä rupee säätelemään enää mitään. Onneksi se uusi blogipohja on ihan hieno sekin niin ei nyt haittaa etten saa enää vaihdettua takas vanhaan. 

Päivän kuva

Tämähän on melkein likaisempi, kun äsken blogaamani "typyjoulukalenterin 14. luukku" 😫😁 Mutta kuumempi ei khyllä ole, mutta tosiaan likaisempi...


Mitäpä sitä muuta lisämään, toivottavasti nyt edes pari naurua toi tämä kuva! :) =/ :'( :P :D

Typyjoulukalenterin 14. luukku

Tulipas tilaisuus blogata tämäkin 😇 Ei että Hulk ois näitä ominut, mutta... No ei ole huvittanut varata näitä, koska ikinä ei tiedä kuinka pitkään päivä venyy - ja sitten olisi PAkKO blogata tämä (tai ilmoittaa, että ei ehdikkään...)! Mutta kerran olen hereillä tähän aikaan (04.15 on kello, aamulla...), niin antaa palaa vaan! 😇 Noh, ei muuta kun avaamaan toi luukku, mitäköhän mahtaa paljastua 😍

No ei sieltä khyllä paljoa paljastunut 😖 No mutta, ei huvita mitään K-18 kuvia tänne laitella, voipi olla että blogi menee tauolle (bannit, yms shittiä...)!? Pysytään suosiolla tämmöisissä 'kilteissä' kuvissa 😊


Vähän khyllä harmittaa, mutta niin se vaan on... Google on keksitty, jos nämä ei kelpaa. Mutta, sieltähän kohta se Jouluaatto tulee - en malta odottaa! =) Vaikka, no olihan se lapsena ihan eri. Sillon kiinnosti lahjat, nyt kiinnostaa ruoka. Koskas kiinnostaa typyt? Jaa-a, sitä en tiedä... =D

Joulukalenteri luukku 14.

Kun kaikki

muu katoaa,

nosta katse.

Taivas on siinä.

Uusi label; päivän poster (+päivän makee kuva)

Joo, tulipa tämmöinen idea mieleen... 😇 Eli päivän posteri, 'toiselta nimeltään' päivän juliste - mutta mun mielestä toi 'poster' on parempi 😊 Eli näitä voi laittaa joko päivän elokuvasta, tai sitten ihan vaan huvikseen mistä huvittaa 😎 Esim. jos joku posteri on niin tyylikäs, että haluaa julkaista sen... Ja sitten tietenkin omatekemät, mitä Hulk on muutaman tehnyt. Vanhoihin ei ehkä jaksa laittaa tätä labelia, eli joko julkaista uudestaan - tai sitten vaan laittaa niihin vanhoihin...

Edellisessä blogauksessa sanoin, että "joka vähän liittyy tohon ekaan kuvaan" - niin otin ton/sen tekstin tosta julisteesta (kuten näkyy), tässä on koko kuva! Ja on khyllä hiAno, melkein 'päivän makee kuva' 😎 Ja, no se tämä saakin olla (muokkaan vaan otsikkoa...)!


No mutta, ei kun ahkerasti vaan blogaamaan postereita - Hulkilla niitä varmaan on mielessä miljoonia!? =D Eri asia on, jaksaako niitä blogata... Ei ehkä kaikkia, mutta parhaimmat nyt ainakin :)

Päivän elokuva ja trailer

Joo, tänään olis tarkoitus mennä katsomaan Avatar: The Way of Water (2022) -niminen leffa - joka on varmaan kaikille tuttu 😊 Ainakin/jos nyt jos edes vähän elokuvista tietää, aika outo jos ei tätä tiedä?! 😫 Tai tämä (jatko-osa) on voinut mennä ohi, mutta ensimmäinen elokuva - eli Avatar (2009) pitäisi khyllä olla hyvinkin tuttu 😇 Mutta jos ei ole, niin... ei se mitään - sitten ei vaan tunne tätä/näitä elokuvia 😱 Mutta eiköhän mennä siihen itse traileriin, jota kautta tämä ainakin tulee tutuksi! Houkutteleeko tämä traileri mennä katsomaan tätä, niin... se on ihan katsojasta kiinni.

On khyllä hemmetin komean näköistä, TOD!! =) Saa nähdä yltääkö ykkösen tasolle, vähän on khyllä epäilykset. Ja tietenkin se, että tämä ei ole 'uusi tuore' elokuva, vaan jatko-osa joka on vähän 'tuttu'. Noh, khyllä Terminator 2 oli hemmetin kova elokuva, vaikka olikin 'vaan' jatko-osa. Sama Aliens (1986), hemmetin kova! Sitten mulla oli uusi labeli idea, joka vähän liittyy tohon ekaan kuvaan!? Niin että miten? No se selviää seuraavaksi...

Pääsin noin pitkälle, mutta mitä nyt?

Yritin asentaa kävijälaskuria myös omaan Hulkin blogiini ja pääsinkin tohon oheisen kuvan osoittamaan vaiheeseen asti..., mutta mitenkäs siitä etiä päin 😐...? Mistä pääsee sinne mihin toi koodi pitää syöttää...? Uskomatonta että pääsin jo näin pitkälle ilman kävijälaskurin asennusohjeita 😁. Mutta nyt tosiaan jämähdin.

Käyntilaskuri päivitetty

 


Eka blogaus yli kuuteen vuoteen multa (Matsku) 😲! Tästäkö lähtee multakin hillitön blogausrumba 🤔? Tuskin, sillä päätin vaan blogata siitä, että päivitin blogin sivussa olevan käyntilaskurin toimivaks. Nyt kun Hulk ja Tontsa innostuivat taas blogaamaan oikein kunnolla, niin tulinpa blogia lukiessa huomanneeksi, että vanha käyntilaskuri on jossain vaiheessa menny rikki, koska sen käyttämää sivustoa ei enää oo olemassa. Tiedä sitten millon se on kadonnu... vuosiako sitten? Harmi vaan että laskurin lukema nollautu uuteen vaihtaessa, mutta pääasia on että se toimii taas - Ei mulla muuta. 😊